Whist Laholm

Vi på Kamratföreningen Länken Laholm är en av flera föreningar som erbjuder whist Laholm kan spela om de är medlemmar i Länken. Vi spelar whist varje onsdag 14:30.

Whist Laholm

Whist Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken Laholm på onsdagar 14:30

whist Laholm

Whist Laholm

Whist Laholm uppskattar spelas av våra vassa spelare

Whist Laholm spelar på Länken

Det är en trogen grupp som spelar whist Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken Laholm. De flesta har många års whist bakom sig och spelar i det närmaste felfritt.

Men den som varje gång slår alla andra spelare på fingrarna är britt. Man ser hur glada spelare blir när de lottas och de får henne som partner under en omgång.

Vi borde fundera över att på något vis göra någonting för henne så hon verkligen förstår att hon är i en klass för sig. Många andra är mycket luttrade med den whist Laholm erbjuder på onsdagar. Men som sagt är det ingen som slår vår whistexpert Britt.

Det är en väl sammansvetsad grupp spelare men vi har ett par bord till för spelare som medlemmar på Länken kan delta i de uppskattade matcherna varje onsdag.

om länken Laholm
whist Laholm

Kom och spela whist Laholm uppskattar 

Whisten som spelas på Kamratföreningen Länken Laholm är ett sedan länge en väl sammansvetsad grupp trogna spelare. Men det betyder inte att nya deltagare kommer känna sig utanför. Länken har en härlig grupp personligheter som alla välkomnar nya medlemmar.

Kamratföreningen Länken Laholm har ett schema som är fullt av aktiviteter. Men det är nog aktiviteten whist som har de mest trogan medspelarna. Det är sällan någon av våra spelare som missar en onsdag.

Dessutom finns det ett par stycken som gärna hoppar in och deltar om det saknas en eller två personer för att få till bord med fyra spelare.

Kan vi fylla ett par bord till med den whist vi spelar på Länken lyfter vi spelupplevelsen ytterligare ett snäpp. Även nybörjare hälsas välkomna till ett spel som är lätt att lära men svårt att bemästra.

Whist Laholm

Galleri med spelare som engagerat spelar whist

Whist Laholm

Mer om den whist Laholm spelar på Länken

whist Laholm

Whist spelas det på Länken

Spela på bord med erfarna spelare

14:30 varje onsdag spelar våra vassa spelare

En grupp som uppskattar nya motståndare

Rökrum finns i pauserna

Du behöver vara medlem för att spela

Aktiviteter Länken Laholm

Några av de aktiviteter Länken Laholm erbjuder

När man tänker till om Länken Laholm har erbjudit whist som aktivitet i många år nu. Det är en av våra mest populära aktiviteter. Du behöver vara medlem i Länken för att kunna delta. Melemskapet kostar 200 kronor per år. Men då har du även möjlighet att delat i en rad andra aktiviteter Länken Laholm erbjuder.

Biljard spelas hela dagarna

Boule spelas på banan vid simhallen

Bingo spelas med uppehåll på sommaren

På lördagar spelar vi både på tips och trav

Kortspel som 21 spelas flera gånger dagligen

Tipspromenad med grillad korv vår och sommar

Whist Laholm

Whist Laholm

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Whist Laholm

Vad våra medlemmar säger om whist på Länken

Jag spelar själv inte whist men jag är ofta kvar på eftermiddagarna och hör och ser våra medlemmar som spelar whist. Trots att det är kamp om vem som vinner är det aldrig några sura miner. Det är ett sällskap som har synnerligen trevligt varje onsdag då whist står på shemat med våra aktiviter. Vad jag ser är ett sällskap whist spelare som har synnerligen trevligt. Kamratföreningen Länken Laholm har väldigt trevlige lokaler och när det spelas whist är det i en lugn tyst miljö som alla verkar uppskatta.

Carl Göransson

Website Manager

De senaste 12-13 åren har jag knappt missat någon onsdag då det är dags för whist. Det är verkligen en trevlig grupp spelare som jag spelat tillsammans med under alla dessa år. Det känns så kul när andra spelare berättar för mig att de blir så glada når det lottas och de får spela med mig. Det är troligen för att jag har så lång erfarenhet av den whist Laholm erbjuds på Kamratföreningen Laholm. Trots att de flesta av våra medlemmar har alkohol som gemensam nämnare är jag lika välkommen fast jag aldrig någonsin drucket droppe. Tyvärr ser jag här på Länken att det inte är lätt för många som brottas med alkoholproblem som jag förstått är väldigt svårt att få bukt med.

Britt

Trogen whistspelare

Strax innan 14:30 varje onsdag då det vankas whist på Länken är jag i stort sett alltid en av deltagarna som alltid dyker upp. För egen del är det den av alla aktiviteter Länken Laholm erbjuder som jag uppskattar allra mest. Det är en trevlig grupp laholmaree som jag har spelat med i väldigt många år. Det finns plats för två bord till så visst hade det varit uppskattatl om vi blir 4 eller 8 till som deltar på onsdagar som är verkligen trevligt. Nya spelare är bra för trivseln rent allmänt då man får chansen att se nya ansikten runt borden.

Olle

Vice ordförande

Det är kul att så många i alla år uppskattar den whist Laholm erbjuds varje onsdag på eftermiddagen. Det vore kul om vi fick igång ytterligare 1 eller 2 bord så att vi har fullt hus när det vankas whist här på Kamratföreningen Länken Laholm. Nya medlemmar har också möjlighet att delta i en rad andra aktiviteter som vi erbjuder växlande en del beroende på säsongen. Jag tänker på våra tipspromenader då vi grillar korv efteråt och bingo som har ett avbrott under sommaren. Trots att schemat är fullt med en rad olika aktiviteter Länken Laholm erbjuder finns det utrymme för fler om intresse finns så kom gärna med förslag.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!