rolf hökerud
rolf hökerud
2021-01-16
Verifierad
Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol.! Kom och besök Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen
Niels Henrik Falsberg
Niels Henrik Falsberg
2020-11-13
Verifierad
Tack vare länken laholm som har stöttat mej imångs år med kamratskap mellan medlemmarna på kamratföreningen länken laholm för under alla år som jag har varit med så har länken i laholm alltid ställt upp för mig i många dystra stunder som hemlös hjälpt mig att få duscha och tvätta mina kläder alltid välkommen till länken när jag har varit nykter mycket bra kamratforeningen ingen ser ner på den andre förstår och lyssnar på min situation i samhället och problemen jag hade då härliga människor som förstår mig ingen ser ner på mig har haft deras stöd alltid och hjälp har mycket att tacka länken för har varit nykter i många år sedan tur att ni finns nisse
Jan-Åke Göransson
Jan-Åke Göransson
2020-11-13
Verifierad
En lätt överskådlig, informativ och lätt manövrerad sida som Calle Göransson gjort. Jag är säker på att den kommer att bli välbesökt när man ska hålla sig uppdaterad om vad som händer på Länken. Dessutom ger den mycket bra information om vad Länken erbjuder medlemmarna. Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-10-10
Verifierad
Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-09-16
Verifierad
Kamratföreningen Länken är en plats där nyktra alkoholister och medberoende träffas och umgås. En härlig och omtänksam stämning!
Dennis Widart
Dennis Widart
2020-09-06
Verifierad
Det är alltid lika härligt att besöka deras organisation. De välkomnar en med öppna armar, och du lämnar sedan stället med ett leende och varm känsla inombords. De är genuina eldsjälar, verkligen.

Videos på Länken

Videos på Länken

Videos på Länken från vår Youtubekanal

Videos på Länken som har spelats in under aktiviteter som Kamratföreningen Länken Laholm har anordnat hittar du här. I huvudsak hittar du en mängd videos på medlemmar från våra biljardtävlingar dagligen på Länken. Men med tiden kommer här läggas in en variation av videos som visar medlemmarna i olika aktiviteter Länken Laholm anordnar.

Kommande videos

Vi kommer bland annat lägga till videos som Whist, boule, bingo, dart, lunch, tipspromenader och lördagar med tips och trav. Filmerna dubbelexponeras här och på relaterade aktivitetssidor. Vi kommer även lägga upp videos till Länken som har en koppling till vår verksamhet. Taket är högt så kom med förslag på passande videomaterial så uppfyller vi din önskan.

Biljardmatcher mellan medlemmarna

Anders Huttunen mot Roger ”Hacka” Gustavsson

kamratföreningen Länken Laholm

Videos relaterade till Länken

Vi kommer kontinuerligt lägga till mer och mer videomaterial som vi producerar varje vecka på Länken Laholm. Filmerna kommer vara olika i karaktär men har gemenskapen mellan medlemmarna som den gemensamma nämnaren. Kom tillbaka till den här sidan regelbundet för att se nytt material från Kamratföreningen Länken Laholm.

Alla medlemmar kan producera videoklipp som vi kan ladda upp till vår Youtubekanal. Så länge det är videos som har en relation till verksamheten på Länken är alla bidrag välkomna. Spela gärna in filmer under olika aktiviteter så ser vi till att de hamnar på passande sidor på vår hemsida.

Text, bild och video på varje sida är målsättningen

Om du har uppslag om videomaterial som är passande på vår hemsida dela i så fall med dig av dom tankarna så att vi hittar fler sätt att kommunicera med våra besökare med hjälp av video. Youtube filmer som handlar om Länken har en helt annan genomslagskraft än både text och bild.

Fånga ögonblick på film med mobilen

Därför är vi angelägna att varje sida på vår hemsida ska innehålla text, bild och video för att bli så intressanta som möjligt för våra besökare. Hjälp oss fånga ögonblick på Länken som kan bli hur roliga eller intressanta som helst. Fram med mobilen och filma ögonblick som kan bli unikt underhållande på vår hemsida med tanke på alla galna upptåg och ideér som faktiskt förverkligas på Länlen.

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet