Videos på Länken

Videos på Länken

Videos på Länken från vår Youtubekanal

Videos på Länken som har spelats in under aktiviteter som Kamratföreningen Länken Laholm har anordnat hittar du här. I huvudsak hittar du en mängd videos på medlemmar från våra biljardtävlingar dagligen på Länken. Men med tiden kommer här läggas in en variation av videos som visar medlemmarna i olika aktiviteter Länken Laholm anordnar.

Kommande videos

Vi kommer bland annat lägga till videos som Whist, boule, bingo, dart, lunch, tipspromenader och lördagar med tips och trav. Filmerna dubbelexponeras här och på relaterade aktivitetssidor. Vi kommer även lägga upp videos till Länken som har en koppling till vår verksamhet. Taket är högt så kom med förslag på passande videomaterial så uppfyller vi din önskan.

Biljardmatcher mellan medlemmarna

Anders Huttunen mot Roger ”Hacka” Gustavsson

kamratföreningen Länken Laholm

Videos relaterade till Länken

Vi kommer kontinuerligt lägga till mer och mer videomaterial som vi producerar varje vecka på Länken Laholm. Filmerna kommer vara olika i karaktär men har gemenskapen mellan medlemmarna som den gemensamma nämnaren. Kom tillbaka till den här sidan regelbundet för att se nytt material från Kamratföreningen Länken Laholm.

Alla medlemmar kan producera videoklipp som vi kan ladda upp till vår Youtubekanal. Så länge det är videos som har en relation till verksamheten på Länken är alla bidrag välkomna. Spela gärna in filmer under olika aktiviteter så ser vi till att de hamnar på passande sidor på vår hemsida.

Text, bild och video på varje sida är målsättningen

Om du har uppslag om videomaterial som är passande på vår hemsida dela i så fall med dig av dom tankarna så att vi hittar fler sätt att kommunicera med våra besökare med hjälp av video. Youtube filmer som handlar om Länken har en helt annan genomslagskraft än både text och bild.

Fånga ögonblick på film med mobilen

Därför är vi angelägna att varje sida på vår hemsida ska innehålla text, bild och video för att bli så intressanta som möjligt för våra besökare. Hjälp oss fånga ögonblick på Länken som kan bli hur roliga eller intressanta som helst. Fram med mobilen och filma ögonblick som kan bli unikt underhållande på vår hemsida med tanke på alla galna upptåg och ideér som faktiskt förverkligas på Länlen.

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!