Videos på Länken

 

Videos på Länken från vår Youtubekanal

Videos på Länken som har spelats in under aktiviteter som Kamratföreningen Länken Laholm har anordnat hittar du här. I huvudsak hittar du en mängd videos på medlemmar från våra biljardtävlingar dagligen på Länken. Men med tiden kommer här läggas in en variation av videos som visar medlemmarna i olika aktiviteter Länken Laholm anordnar.

Kommande videos

Vi kommer bland annat lägga till videos som Whist, boule, bingo, dart, lunch, tipspromenader och lördagar med tips och trav. Filmerna dubbelexponeras här och på relaterade aktivitetssidor. Vi kommer även lägga upp videos till Länken som har en koppling till vår verksamhet. Taket är högt så kom med förslag på passande videomaterial så uppfyller vi din önskan.

Biljardmatcher mellan medlemmarna

Anders Huttunen mot Roger “Hacka” Gustavsson

kamratföreningen Länken Laholm

Videos relaterade till Länken

Vi kommer kontinuerligt lägga till mer och mer videomaterial som vi producerar varje vecka på Länken Laholm. Filmerna kommer vara olika i karaktär men har gemenskapen mellan medlemmarna som den gemensamma nämnaren. Kom tillbaka till den här sidan regelbundet för att se nytt material från Kamratföreningen Länken Laholm.

Alla medlemmar kan producera videoklipp som vi kan ladda upp till vår Youtubekanal. Så länge det är videos som har en relation till verksamheten på Länken är alla bidrag välkomna. Spela gärna in filmer under olika aktiviteter så ser vi till att de hamnar på passande sidor på vår hemsida.

Text, bild och video på varje sida är målsättningen

Om du har uppslag om videomaterial som är passande på vår hemsida dela i så fall med dig av dom tankarna så att vi hittar fler sätt att kommunicera med våra besökare med hjälp av video. Youtube filmer som handlar om Länken har en helt annan genomslagskraft än både text och bild.

Fånga ögonblick på film med mobilen

Därför är vi angelägna att varje sida på vår hemsida ska innehålla text, bild och video för att bli så intressanta som möjligt för våra besökare. Hjälp oss fånga ögonblick på Länken som kan bli hur roliga eller intressanta som helst. Fram med mobilen och filma ögonblick som kan bli unikt underhållande på vår hemsida med tanke på alla galna upptåg och ideér som faktiskt förverkligas på Länlen.

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!