Tipspromenad Laholm

Kamratföreningen Länken laholm erbjuder på sommaren tipspromenad Laholm kan delta i och som avslutas med grillning. Välkommen!

tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm deltar i på Länken

Tipspromenad Laholm

 

Tipspromenad Laholm kan delta i som medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm. Våra tipspromenader vår och sommar brukar nästan ingen av våra aktiva medlemmar missa. Det kostar 20 kronor att delta.

Även om du kommer sist straffas du inte av grillmästaren. Du får ändå en tunn eller tjock korv som grillas med stolar och bord uppställda vid målgången.

Svaren på frågorna utropas av föregående vinnaren som får som straff för kompetensen att vinna förra tipspromenaden. Det kan kännas som ett hårt straff men bör istället upplevas som ett kul uppdrag att ställa kluriga frågor nästa gång vi har tipspromenad Laholm uppskattar som medlemmar på Länken.

tipspromenad Laholm
tipspromenad Laholm

Upplev tipspromenaden Länken erbjuder

 

Tipspromenaden är av kort natur och inkluderar parkeringsplatsen och ett varv runt huset på vår tomt. Genomsnittsåldern är ganska hög så vi har varit tvungna att flytta den från Glänningen sjö till vår egen tomt.

Den tipspromenad Laholm erbjuds av Kamratföreningen Länken Laholm går insatsen oavkortat till de tre som gjorde bäst ifrån sig när de kryssade våra tolv frågor.

En skiljefråga som är särdeles svår att gissa lika på avgör vem som slutligen står som vinnare och som gör frågorna till nästa bingo.

Tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm uppskattar

Bingo spelas varannan vecka vår och sommar

Länken erbjuder kontanter till vinnaren

Det är upp till dig att inte gå vilse

Medlemskap krävs för att delta i våra aktiviteter

Resan är målet

tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm

Länkens tipspromenad handlar om att ha kul och vem som äter flest korvar

Höjdpunkten på vår tipspromenad Laholm som medlemmar i Länken kan delta i är korvgrillningen tillsammans i trädgården som inväntar inkommande medlemmar. Vi tar det som en underhållande promenad och uppskattar lika mycket roliga som kluriga frågor.

Vinnarens uppgift är att få fram tolv frågor som passar mertalet av deltagarna. Det är lätt att man glider in på egna specifika frågor som bygger mer på ens intresse än ren allmänbildning. Sätt ihop tolv frågor som är både roliga och allmänbildande.

Välkommen på en tipspromenad Laholm kan delta i som medlem i Kamratföreningen Länken Laholm.

tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm

Hösten 2020 kommer Kamratföreningen Länken Laholm fylla lokalerna

Mot årets slut siar jag att vi behöver se oss om efter större och bättre lokaler

Aktiviteter Länken Laholm erbjuder är många och är sådana att samtliga kan delta. Gamla wsom unga har vi aktiviteter i Länkens lokaler och vissa kräver att vi samåker och då pusslar vi ihop så att alla får en plats i någons alla bilar.

Personligen tror jag att under hösten då vi hoppas rekrytera nya medlemmar att våra aktiviteter kommer bli ännu flera då våra nyare medlemmar kommer med olika förslag som vi kanske inte har tänkt på eftersom allt rullar på som det ska på Länken.

Det finns en rad olika instutitioner som har kontakt med personer som behöver samma hjälp som våra medlemmar här på Länken är i behov av.

Tipspromenad Laholm kan delta i som medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm har alltid varit ett populärt inslag som sätter igång samtidigt som värmen gör sig välkommen.

Under sommaren har vi som mål att skapa någon form av kampanj som har målet att rekrytera fler medlemmar till vårt kära lilla Länken som under hösten ska börja växa och frodas.

Vi behöver börja skissa på en plan hur vi når medlemmar som stämmer samman både med våra värderingar och kärnverksamhet. Sedan finns det fonder och företagssponsorer som kommer bli ett välkomnat inslag med resurser. Välkommen till Kamratföreningen Länken Laholm!

Tipspromenad Laholm

På biljardbordet spelas det många jämna matcher

tipspromenad Laholm
tipspromenad Laholm
tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Tipspromenad Laholm

Tipspromenad Laholm uppskattar

Jag har en rad ideér som jag vill konkretisera med styrelsen för att påbörja ett arbete som lägger grunden för hur vi når fram till precis de personerna som stämmer överens med vår kärnverksamhet som är missbruk av alkohol. Vi behöver skapa kontaktpersoner som sedan arbetar med oss genom att föra vår talan vidare till andra anställda. Jag tänker på personer som Tina på beroendemottagningen. Hon känner väl till vår verksamhet och kommer och äter lunch ibland. Där slussas många personer igenom som skulle kunna göra studiebesök på Kamratföreningen Länken Laholm. Samtliga som Laholms Kommun skickar på behandlingshem på grund av ett alkoholmissbruk bör självklart komma på besök i våra lokaler under behandlingen. När de är färdiga med behandlingen blir vi en viktig kugge för att de ska kunna klara uppgiften att hålla sig nyktra.

Carl Göransson

Website Manager

Nu när vi håller på att utveckla vår nya hemsida finns det hur mycket företagssponsorer som helst som kan enligt Calle få tiofaldigt värde i form av bättre synlighet överst i Google. Kan vi lägga ner tid på att kontakta lämpliga företag som kan tänkas sponsra oss kan vi erbjude en helt annan bredd av aktiviteter som vi kan lägga fram för oss medlemmar. Med obegränsat antal företagssponsorer får vår förening en helt annan omsättning så då blir fokus snarast på vad vi ska lägga den ökade omsättningen på. Vi kan åka på kurser med talare och övernattningar som ett exempel. Om medlemmar kan få provision för att sitta och få företag att sponsra oss och som tack få ett större värde tillbaka.

3 tjänar på varje företagssponsring:

  • Kamratföreningen Länken Laholm
  • Företagssponsorens ökade synlighet
  • Medlemmen får provision som tack

Jag är personligen inte så insatt i hur företagssponsorer får ett värde genom ökad synlighet i Google tack vare våra insatser. Calle menar på att vi kan leverera ett tiofaldigt värde till varje företagssponsor och även om dom bara får hälften så mycket får de fem gånger mer än vad de sponsrade Länken med.

Anders Huttunen

Vass Biljardspelare

Någon borde djupdyka och lära sig så mycket som möjligt om alla de fonder man kan söka resurser från för den typ av verksamhet vi bedriver. Sätter vi oss in i bidragsdjungeln efter vi har sett till att dessa bidrag inte påverkar hur mycket pengar vi får från kommunen årligen. Om man ser på både Delectus och fontänhuset får båda bidrag från olika fonder. Fontänhuset har med stor framgång fått många företagssponsorer som ökar aktiviteterna som erbjuds medlemmarna. Mats Cullin och en medlem till på Fontänhuset fick åka till New York på studiebesök på vad vi då får kalla Fountain House. Någon utvald person behöver, efter vi har säkrat att kommunen inte minskar bidraget, sätta sig och lära sig hur man hittar olika fonder som går att söka resurser ifrån. Jag tror kommunen har en lista på en rad olika fonder som föreningar är fria att söka pengar som går till utökade aktiviteter.

Stefan Erlandsson

Biljardmästaren

Så länge fonder och företagssponsorer inte påverkar den årliga summan vi får från kommunen är jag öppen för att vi både söker bidrag från olika fonder och att vi till hösten börjar se oss om hur vi på olika sätt kan få företag att sponsra vår verksamhet. Calle ville få med mig på ett studiebesök på Fontänhuset för att prata med rätt person vad gäller deras ekonomi. Claes som kassör kanske också är intresserad av att åka med till Fontänhuset som får rätt mycket från Laholms Kommun trots att de nekades en ökning för detta året. Företagssponsorer är något som Fontänhuset är väldigt framgångsrika på att få resurser ifrån. Jag vet att Calle brinner för företagssponsorer och vill komma igång med det framåt hösten i år. Jag ser positivt på både bidrag från fonder och företagssponsorer så länge det inte påverkar vårt bidrag från kommunen. Först ska Calle presentera för mig hur företag kommer tjäna så mycket med hjälp av vår hemsida när de väljer att sponsra vår verksamhet. Jag är öppen för alla förslag som klirrar i kassan för Kamratföreningen Länken Laholm. Kan vi skapa ett närmelsevis så stort värde med hjälp av vår hemsida vilket Calle är övertygad om att vi kan. Då är det absolut en inkomstkälla vi måste titta närmare på för att på bred front utveckla Kamratföreningen Länken Laholm vidare med ökade resurser.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!