Tips och Liverpool

Kamratföreningen Länken laholm erbjuder medlemmarna att tillsammans satsa och se på Premiere League. Tips och Liverool är stort på lördagar. Vi har många som är experter men det syns inte på resultatet. 

Google recensioner

Tips och Liverpool

tipspromenad Laholm

Tips och Liverpool

Tips och Liverpool på lördagar

Tips och Liverpool varje lördag

 

Det är på eget bevåg du går innanför dörrarna för att spela då tips och Liverpool är nära förankrade bland oss medlemmar. Laholm erbjuds här på Länken men om du inte håller på Liverpool med hela din själ och ditt hjärta. Håll det då för dig själv så ska det nog gå såpass bra att du tar dig härifrån levande.

Med det sagt på skoj så spelar vi på tipset tillsammans på lördagar. Här på Kamratföreningen Länken Laholm har vi alla sportkanaler för att tillfredsställa allas behov att se på olika sportevenemang.

Vi har dessutom ett internt 10-veckors tips som spelas medlemmarna emellan. De tre som går vinnande ur den kampen får en bra hacka för att ha lämnat in de bästa raderna under 10 veckor.

tips och liverpool
tips och liverpool

Tips och Liverpool förenar Länken

 

När vi spelar på tips och Liverpool så klart så kan medlemmarna delta men det är inga stora summor vi satsar men spänningen är stor nog ändå. Tillsammans får vi ihop så att det en dag kan leda till en storvinst säger optimisterna. Besök Liverpools hemsida.

Ett medlemsskap kostar 200 kronor om året för att få tillgång till framförallt gemenskapen som Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder medlemmar med alkoholproblem.

Den gyllene regeln är att du alltid kommer nykter till Länken. Läs mer på sidan aktiviteter Länken Laholm.

Varje lördag spelar vi på tips och trav

Deltagarna delar på eventuella vinster

Kompetenta medlemmar lägger upp systemen

Medlemskap krävs för att delta i våra aktiviteter

Ingen går ensam med tips och liverpool

tips och liverpool

Tips och trav Laholm

De 7 svåraste minuterna i fotboll för Mohamed Salah

Tips och Liverpool

Galleri med actionbilder på Salah

Tips och Liverpool

Tips och Liverpool handlar mycket om att Hacka ska börja blogga om Liverpool

Den här hemsidan för Kamratföreningen Länken Laholm börjar närma sig steg ett med samtliga sidor på plats. När det står klart kommer bloggandet att ta fart. Vi vill lära så många medlemmar som möjligt att skriva och publicera blogginlägg inom olika intressen. Vi har nästan alla alkoholen som ett gemensamt problem. 

Men det finns säkerligen en rad helt olika intressen som medlemmar kan börja blogga om. Alla som vill delta får genomgå en liten bloggskola som gör att varje person kommer igång med tillräckligt kött på benen. Att blogga är en konst som man blir bättre och bättre på.

När det gäller tips och Liverpool kommer Roger ”Hacka” gustavsson börja blogga bara om Liverpool för att bli den auktoritet som han är och ska bli även på internet. Ett annat intresse han kommer blogga om är musik som han har en bred kunskapsbank om. Han kommer nog främst rikta in sig på 70-tals musik.

tips och liverpool

Tips och Liverpool

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Tips och Liverpool

Vad våra medlemmar säger om att börja blogga

Jag ser personligen fram emot att lära så många medlemmar som möjligt att blogga. Målet är att få igång ett flertal medlemmar som regelbundet bloggar om det intresset som de har kunskap om och vill dela med andra utanför Länken. Kan man skriva och engagera andra med ordets makt kan man publicera blogginlägg om ett intresse som läses av många. Jag kommer personligen hjälpa en i taget hur man rent tekniskt publicerar blogginlägg. Sedan behöver man lära sig hur man rankar överst i Google för de valda sökorden. Ordets makt är kraftfullt när man bloggat om ett intresse ett tag. Det handlar om att hålla sig till det ämnet du skrivr om och när intresserade läsare hittar ett av dina blogginlägg. Då vill de säkert läsa flera vilka dom hittar på Länkens blogg. Många kommer se vad kul det är att få utlopp och skriva om något man brinner för och genom att blogga hitta liksinninga på nätet.

Carl Göransson

Website Manager

Jag skriver inte så mycket så jag vet inte om blogga är för mig. Men någon borde naturligtvis skriva blogginlägg om alkoholism och dess alla följder. Livet och missbruket har tagit på mig hårt och det är något jag kan tänka mig att  någon måste skriva om på bloggen. Vi har alla olika relation till alkohol samtidigt som vi har lika mycket gemenskap när det gäller alkoholen. Problemet att bli helt nykter är en svår uppgift som många på Kamratföreningen Länken strävar att bli. Som nykter alkoholist ser man stolt tillbaka på all den tid man har lyckats hålla sig nykter. Att klättra upp på taket och kasta sig ut kallas för att flyga. Det sägs att det är något man lär sig men jag kämpar en dag i taget och försöker varje dag dricka så lite som möjligt. En dag vill även jag stolt säga att jag är nykter alkoholist och hur länge jag har varit det. Men som sagt är det en dag i taget som gäller och att spela biljard på Länken varje dag håller nere konsumtionen av alkohol.

Anders Huttunen

Vass Biljardspelare

Jag har inte bestämt mig för vad jag vill blogga om för intressena är flera och jag behöver välja ett för att konsekvent publicera blogginlägg inom samma ämne. Att jag vill lära mig hur man skriver och publicerar blogginlägg har jag länge velat lära mig och nu får jag chansen. Jag får helt enkelt välja det intresset som jag har mest kunskap om. När det gäller Hacka har han tips och Liverpool samt musiken att blogga om. Mat är ett intresse jag skulle kunna tänka mig att blogga om regelbundet. Då jag innan jag gick i pension drev Erlandssons Charketuri i 16 år och innan dess chef för charken på torghallen i Laholm. Nu när det är sommar kan jag föreslå mycket god grillning och andra sommarmåltider som är underbart goda. Som konnesör av det goda här i livet skulle en blogg om mat vara intressant. Kan jag också blanda in kulturell mat från mitt resande som är mitt största intresse kanske jag har något unikt att skriva om.

Stefan Erlandsson

Livsnjutare

Som ordförande på Kamratföreningen Länken Laholm brinner jag som en eldsjäl att få alkoholister att bli nyktra alkoholister men arbetet är inte lätt. Det är heller inte Länkens huvuduppgift för det handlar främst om att med olika aktiviteter som tips och Liverpool att hålla medlemmarna i våra lokaler så länge som möjligt varje dag. Kan vi få en medlem att stanna i genomsnitt en timma längre på Länken dagligen är det en framgång inom vår bransch. Vi är inte AA och vi har medlemmar med ett aktivt missbruk. Däremot krävs det insikt om den makt alkoholen har över många av våra medlemmar. Alla som är medlemmar i Kamratföreningen Länken Laholm har nått den insikten för annars hade de inte varit medlemmar på Länken. Vi tar hand om varandra och det förekommer utgående samtal till medlemmar som avviker för att höra hur landet ligger. Vi gör även hembesök när det är befogat som ett försök att få dem att återkomma till sitt vanliga schema här på Länken.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!