tandimplantat Malmö

Tandimplantat Malmö

Vi är praktiken som kan tandimplantat Malmö erbjuds!

Ring vår praktik

040-12 85 15

Adress

Rådmansgatan 10, 211 46 Malmö

Email

info@alphakliniken.se

Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat Malmö erbjuds på Alphakliniken är en kirurgiskt placerad syntetisk fixtur som fungerar som tandrot. Tandimplantat är gjorda av metallen titan som är kirurgiskt fastsatt i tandbenet i stället för en tandrot.

Implantatet syns inte och med tiden kommer tandbenet att läka samman med din titanfixtur. Titan är den enda metallen som kroppen accepterar och binder samman med. Tandläkaren fäster sedan en krona vid implantatet via cementering eller en fästskruv.

Kronan kommer att se ut och fungera precis som din naturliga tand en gång gjorde.

tandimplantat Malmö

Den största fördelen med tandimplantat

Den största fördelen är att tandimplantat undviker försämring av tandbenet. När en tand har tagits bort från munnen börjar kroppen bryta ner benet där tanden inte längre finns.

Desto fler tänder som saknas desto mer bryts tandbenet ner. Din kropp tror att benet inte längre behövs eftersom det inte stöder en tand. Tandbenet krymper mer och mer vilket leder till ansiktskollaps runt munnen.

Med tandimplantat kan krympning av tandbenet stoppas och återställas. Benet märker att det behövs för att stödja implantatet och binds samman med din titanfixtur som blir din nya tandrot.

tandimplantat Malmö

Fler fördelar med tandimplantat Malmö får på Alphakliniken

Tandimplantat är det bästa sättet att ersätta saknade tänder.

Tandimplantat kan se extremt naturliga ut och imitera utseendet på de omgivande, naturliga tänderna i munnen. Vi färgmatchar dem. Så de ser helt naturliga ut i ditt leende.

Till skillnad från en tandbrygga som använder intilliggande tänder för att ansluta de tre tänderna tillsammans, är ett implantat en fristående tand.

Med dagens teknik är tandimplantat i det närmaste en smärtfri behandling. Steg för steg färdigställs processen under 3-6 månader.

Tandimplantat Malmö erbjuds av Alphakliniken känns som naturliga tänder och kan ge din mun den fulla, fullständiga känslan.

Tandimplantat Malmö erbjuds på Alphakliniken håller livet ut om du sköter din munhygien enligt vår personals råd och tips.

Kostnadsfri rådgivning om tandimplantat Malmö erbjuds

Det går inte att berätta om dina tänder utan att du har träffat en tandläkare som får ta en titt.

Välkommen till tandimplantat Malmö

Våra tandimplantatspecialister kommer att återställa ditt vackra leende med tandimplantat Malmö erbjuds till lägsta pris för tandimplantat! Vi erbjuder också egenfinansiering och kan hjälpa dig att fastställa en behandlingsplan och ett betalningsschema som fungerar för dig! Alphakliniken har all den erfarenhet som krävs för att genomföra en tandimplantatbehandling.

Har du dåligt självförtroende på grund av tänder som saknas?

När du saknar en eller flera naturliga tänder. Då kan käken krympa för att kompensera att det saknas en tand eller tänder vilket får andra tänder att börja röra på sig. En krympande käke ger upphov till för tidigt åldrande och kan orsaka smärta och obehag som ökar när man äter, dricker och pratar. Tandimplantat Malmö erbjuds kommer att sakta ner och till och med vända krympningsprocessen. Låt inte dina saknade tänder påverka ditt liv. Valet är klart! Om du söker efter det bästa värdet för tandimplantat Malmö erbjuder är Alphakliniken ditt bästa val!

Tandimplantat Malmö erbjuds är en permanent lösning för tänder som saknas!

Till skillnad från tandproteser håller tandimplantat livet ut och ser ut och känns precis som vanliga tänder. Ingen, inte ens du, kommer att kunna skilja skillnaden mellan ditt implantat och en naturlig tand. Tandimplantat kommer att förbättra ditt utseende, förbättra din komfort och återställa ditt självförtroende.

Alphakliniken har de lägsta priserna på tandimplantat Malmö erbjuder.

På Alphakliniken har vi åtagit oss att erbjuda den bästa tandvården för dig och din familj i Malmö inklusive närliggande upptagningsområden som spänner över hela Skåne. Våra överkomliga priser, expertpersonal och modern utrustning garanterar dig det perfekta leendet!

Från allmän tand- och familjetandvård till tandimplantat, broar och tandläkare – välj Alphakliniken. Vi bryr oss verkligen om ditt leende! Vi rekommenderar att du väljer att kontakta oss idag!

tandimplantat Malmö
Google recensioner

Alphakliniken ser ut att erbjuda bäst tandvård när det gäller tandimplantat Malmö erbjuds på praktiken. När jag var på jakt efter information om tandimplantat tyckte jag att informationen var något knapphändig så jag bestämde mig för att bygga en sida som heter tandimplantat Malmö. Låt mig redigera den tills er praktik rankar överst i Google för tandimplantat Malmö så återkommer jag när vi börjar nå det målet och hur vi hanterar arbetet som vi har lagt ner för er praktik. Hoppas ni klarar behandlingar galant i COVID-19 tider som måste vara extra känsliga för tandläkarpraktiker.

Carl Goransson

Patient tandimplantat Malmö

Alphakliniken i Malmö är ett tryggt och säkert val vad gäller tandimplantat.Det finns ett relativt stort utbud här i Malmö så att lyckas hitta en klinik som utför allt med största precision och proffesionalitet kan medföra tveksamheter.Speciellt när ämnet gäller tandimplantat.Men med Alphakliniken i Malmö så behöver man inte ha dessa farhågor.De kan och utför sitt arbete med tandimplantat på ett ypperligt sätt.Rekomenderar starkt Alphakliniken i Malmö!Tack!

Petra Torresan

Patient tandimplantat Malmö

Tandimplantat steg för steg

Steg 1

Din väg till tandimplantat Malmö får på Alphakliniken börjar med en kostnadsfri rådgivning. På ditt första möte med tandläkaren görs en liten tandläkarundersökning och eventuellt en eller 2 röntgenbilder. Det gör han för att se om tandimplantat fungerar för ditt problem. Du får samtidigt en offert för hela arbetet. I receptionen får du sedan en tid som passar dig.

Steg 2

Vid nästa möte kommer tandläkaren påbörja arbetet med ditt tandimplantat. Tandläkaren kommer att borra i ditt tandben vilket inte är så smärtsamt som det låter. Sedan placerar han en fixtur gjord av titan som kommer bli din nya rot. Tandläkaren gör även ett avtryck för tandteknikern som kommer skapa en helkeramisk krona. När det arbetet är klart placerar han ett lock i form av en tand som skyddar arbetet medans det läker samman med tandköttet.

Steg 3

När du kommer in på ditt tredje möte kontrollerar tandläkaren att läkningsprocessen har gått väl. Är allt som det ska placeras din nya helkeramiska krona på din nya tandrot av titan.

Se Petra Torresan få ett tandimplantat Malmö erbjuds på Alphakliniken

Den här fimen spelades in på Laholms Tandvårdsklinik som erbjöd Petra tandimplantat Mamö folktandvård ville ta nästan dubbelt så mycket betalt för. Privat tandvård är i många fall inte dyrare än vad folktandvårder i olika län tar betalt.

Kontakta Alphakliniken i Malmö för en kostnadsfri rådgivning och offert för tandimplantat Mamö erbjuds på praktiken. Vi är tandimplantatspecialister som erbjuder bästa möjliga tandvård till det bästa möjliga priset.

Kostnadsfri rådgivning om tandimplantat

Det går inte att berätta om dina tänder utan att du har träffat en tandläkare som får ta en titt.

Den senaste tekniken

Tandimplantat Malmö får på vår praktik är i det närmaste en helt smärtfri behandling tack vare att vi använder den senaste tekniken som tandläkarpraktiker som ligger i framkant vad gäller utrustning och utbildning inom implantatbehandling.

tandimplantat Malmö

Innovativ tandvård

Genom att vi låter våra tandläkare vidarutbilda sig inom den senaste mest innovativa tekniken för tandimplantat Malmö kan tänka sig att få från en praktik. Det gör att många av våra patienter personligen rekommenderar oss till både släkt och vänner.

tandimplantat Malmö

Tandimplantatspecialister

Det är skillnad mellan praktiker som erbjuder tandimplantat och implantatspecialister. Vårt team har gemensamt den absolut högsta samlade erfarenheten som bara går att få av tandimplantatspecialister. När det gäller tandimplantat Malmö behöver  från specialister.

tandimplantat Malmö

Våra tandläkare som är tandimplantatspecialister vet bäst

Ha inte bråttom när du borstar tänderna!

Det är alldeles för många som inte borstar minst två minuter vilket vi tandläkare ser mellan besöken.

Besök din tandläkare varje halvår

Det räcker inte med årliga kontroller. Slarvar du med tandborstning och helt enkelt inte sköter dina tänder på rätt sätt. Då ser vi att om vi hade fått ta en titt på dina tänder tidigare hade din tandvårdskostnad sjunkt betydligt ibland.

Glöm inte tandtråd!

Tandtråd bör du använda så ofta som möjligt så ingen mat har kilat sig fast mellan tänderna.

Vi är experter på tandimplantat men erbjuder även allmän tandvård

Alphakliniken utför även allmäntandvård utöver tandimplantat Malmö behöver. Men är du patient hos oss erbjuder vi dig naturligtvis allting inom tandvård.

N

Allmäntandvård

N

Barntandvård

N

Tandimplantat

N

Tandblekning

Vi är de bästa experterna på tandimplantat Malmö utför

Det finns tandläkare inom allmän tandvård som även gör tandimplantat. Tyvärr gör dom ofta för lite implantatbehandlingar i jämförelse med tandimplantatspecialister som främst gör tandimplantat Malm behöver bästa möjliga tandläkaren.

 

Vi erbjuder dig en kostnadsfri rådgivning om tandimplantat

Om du är i behov av tandimplantat och bor i Skåne rekommenderar vi varmt att du passar på att få en kostnadsfri rådgivning om tandimplantat Malmö och närliggande områden i hela Skåne kan få ifall du vet att du beöver tandimplantatbehandling.

FAQ om tandimplantat

Här nedan har vi listat svar på FAQ (frequently asked questions)  patienter har om tandimplantat. Har du ytterligare frågor du behöver svar på kontaktar du oss. Den som frågar får svar.

Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat består av en titanskruv eller fixtur av titan låter bättre som ersätter en rot där patienten har en tandlucka. Titan är den enda metallen som kroppeen inte skjuter ifrån sig. Istället läker tandköttet samman med fixturen och när det har läkt färdigt tar tandläkaren ett avtryck. Det skickas till en tandtekniker som gör en helkeramisk krona som passar perfekt enligt avtrycket. När tandläkaren kallar dig väntar din nya tand som han fäster på din rot av titan.

Varför behöver man ett tandimplantat?

Om du har en tandlucka har du två val. En bro eller ett tandimplantat. Anledningen att tandläkare föredrar implantat framör brygga är att en brygga måste fästas med tänder på varje sida. Det innebär att han slipar ner delar av två frika tänder för att kunna fästa en brygga.

Vad kostar tandimplantat?

Kostnaden för tandimplantat beror på många faktorer inklusive antalet tänder som byts ut; antalet tandimplantat som krävs för att stödja de nya tänderna; och hur mycket ben som finns tillgängligt för att stödja implantaten. Det är en svår fråga eftersom det skiljer sig beroende på hur stort arbetet är. Därför erbjuder vi en kostnadsfri rådgivning så att tandläkaren kan ta en titt för att sedan ge dig en offert på hela arbetet.

Kan du bli för gammal för tandimplantat?

Åldern har ingen påverkan på om du kan få ett tandimplantat. Däremot kan äldre personer ha för lite kvar av sitt tandkött och då har för lite att fästa ett implantat i.

Varför är tandimplantat oftast den bästa lösningen?

Först ger tandimplantat en mer naturlig look och känsla än tandproteser och tandbroar. Det beror på att när en hel tand (tillsammans med kronan och roten) saknas, krymper käkbenet och får ansiktet att se äldre ut. Tandimplantat kan stoppa denna process; en traditionell tandbro eller proteser kan inte det.

För det andra bevarar tandimplantat dina naturliga tänder. Med en traditionell bro slipas tänderna på vardera sidan av den saknade tanden / tänderna och används som förankringar för tandbryggan. En tandimplantat eliminerar behovet av att byta de friska tänderna.

För det tredje är tandimplantat en permanent lösning, medan tandproteser och tandbroar är tillfälliga. Det finns inga borttagbara delar med ett tandimplantat, så det finns ingen oro för att förlora eller bryta något. Tandimplantatet är också stabilt, och till skillnad från en tandbro eller tandproteser kräver det inte regelbunden justering. Tandimplantat är avsedda att vara med dig hela livet.

Hur påverkar tandimplantat mitt liv?

Tandimplantatstödda tänder ser ut och känns naturliga. Du kommer att kunna äta och dricka vad du vill, utan komplikationer eller obehag. Den bästa förbättringen är hur du känner för ditt leende och ditt övergripande utseende! Om du var självmedveten eller generad av dina tänder kommer din självkänsla att sväva när du ler dig igenom resten av ditt liv.

Varför bör man ersätta en tand eller tänder?

Frånvaron av tänder leder till följande konsekvenser:

  • Benförlust (icke-stimulerat ben har en tendens att minska)
  • Möjliga komplikationer och förskjutning på nivå med de återstående friska tänderna
  • Minska i tuggfunktionen
  • Matsmältningsproblem
  • Estetisk skada och förändring i ansiktsuttryck
  • Tal svårigheter

Tandimplantat hjälper till att avhjälpa dessa komplikationer genom att få en estetisk och funktionell lösning.

Vad är skillnaden mellan tandimplantat och broar?

Insättning av ett implantat är inte en måste-ha-lösning, men om villkoren tillåter det är det lösningen att gynna. Till skillnad från införandet av en bro kräver inte en implantatbehandling stöd av angränsande tänder. De närliggande friska tänderna bevaras alltså eftersom de inte slipas ner.

Eftersom bron inte överför tuggkrafter till benet kan det dessutom uppstå en försämring av benet.

Å andra sidan har förankring av implantatet i benet ett mekaniskt inflytande på benvävnaden, vilket underlättar bildandet av nytt ben.

Genom att fungera som ett ankare gör implantaten det också möjligt att ersätta borttagbara enheter med en stationär protes.

Kommer mina tänder se naturliga ut?

Inte ens du kan se skillnaden på ett implantat eller en vanlig frisk tand. ja! När de görs korrekt är de svåra att skilja ut bortsett från dina naturliga tänder.

Kommer jag kunna tugga rejält med ett tandimplantat?

Tandimplantatet känner sig naturligt på alla sätt och efter en kort justeringsperiod kommer du inte ens att veta att det är där. Tugga, bita och prata kommer att vara bekvämt, och implantaten känner sig jämförbara med dina naturliga tänder.

Hur lång tid krävs för placering av ett tandimplantat?

En kirurgisk placering av ett tandimplantat är i allmänhet ett sex månaders åtagande. Benet och tandköttet behöver tid för att läka innan den permanenta kronan placeras. Men rädsla inte! Du behöver inte gå runt med ett gapande hål där tanden borde vara. Vi ger dig en tillfällig tand som ser verklig ut tills din läkning är klar.

Gör det ont när man behandlar ett tandimplantat?

Liksom med alla operationer finns det viss obehag och en läkningsprocess. De flesta patienter säger att de var mycket bekvämare än de hade förväntat sig. Din tandläkare kommer att förskriva medicinering för att underlätta obehag som kan uppstå.

Hur kommer jag känna mig efter behandlingen?

Det är normalt att ha lite blåmärken och svullnad i tandköttet och mjukvävnaden. Detta kan vanligtvis behandlas med en vanlig smärtstillande. De flesta patienter kan återvända till jobbet nästa dag.

Hur sköter man implantat?

Du bör ta hand om dina nya tänder precis som på dina vanliga tänder. Borsta och tandtråd minst två gånger om dagen och kom till vårt kontor för städning och kontroll var sjätte månad.

När bör man fundera på tandimplantat?

Frånvaron av tänder leder till följande konsekvenser:.

Implantatbehandling gör det möjligt att:

  • byt ut en isolerad tand
  • byt ut flera tänder
  • byt ut alla tänder på en käke som är helt tandlös.

I detta fall rymmer implantaten säkringen av en bro eller för att stabilisera borttagbara proteser.

Hur ofta går det fel på ett tandimplantat?

Liknande för alla kirurgiska ingrepp finns en framgångsgrad på 100% inte. Felprocenten är dock mycket låg.
Tillförlitligheten för de nuvarande implantatbehandlingarna behöver därför inte längre bevisas. Framgång beror på flera kriterier: benkvaliteten, kirurgens expertis, frånvaron av riskfaktorer, patientens oral-tandhygien och professionell uppföljning.

Boka en kostnadsfri rådgivning om tandimplantat

Ring: 040-12 85 15

Rådmansgatan 10, 211 46 Malmö

Öppettider

Monday-Fredag 8:00-17:00.

Kostnadsfri rådgivning om tandimplantat

Vi erbjuder dig en kostnadsfri rådgivning om tandimplantat

Om du är i behov av tandimplantat och bor i Skåne rekommenderar vi varmt att du passar på att få en kostnadsfri rådgivning om tandimplantat Malmö och närliggande områden i hela Skåne kan få ifall du vet att du beöver tandimplantatbehandling.

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!