Lunch på Länken

Vi på Kamratföreningen Länken Laholm serveras lunch kl 12:00 tisdagar och torsdagar. Övriga dagar kan nedfrusna enportionsrätter värmas i mikrovågsugnen och ätas på plats.

Lunch på Länken

Lunch på Länken erbjuds kl 12:00 tisdagar och torsdagar

Övriga dagar kan nedfrusna enportionsrätter värmas i mikrovågsugnen och ätas på plats

lunch på Länken

Lunch på Länken

Lunch på Länken är underbar med Cecilia som har såser som specialitet

Läcker husmanskost lunch på Länken

 

Lunch på Länken är som att äta en gourmet middag varje tisdag och torsdag klockan 12:00. Lunchen kostar 40 kronor inklusive läsk.

Övriga dagar fryses det som blir över ned i smakfulla glasskålar som kan värmas i mikrovågsugnen som enportionsrätter. De kostar 20 kronor och då ingår inte läsk.

Cecilia serverar nästan bara husmanskost med kött, kokt potatis och sås. Eftersom genomsnittsåldern på våra medlemmar är rätt hög efterfrågas främst dessa rätter.

Men varje gång hon serverar pasta och maträtter med ris uppskattas detta av flera medlemmar som omväxling till sås och potatis. Mat som gör att du slipper tandimplantat Laholm erbjuder.

om länken Laholm
whist Laholm

Kom och ät underbara luncher på Länken

 

Luncherna på Länken har verkligen fått ett lyft då Cecilia lagar mat med passion precis som hon själv vill att den ska smaka då hon äter lunch tillsammans med oss andra lunchgäster.

Lunchen på Länken varieras så mycket som hon känner att lunchgästerna accepterar. Jag vet hur hon uppskattar att laga rätter som de sedvanligt inte ofta lagar åt sig själva.

Personligen är jag pastafrälst så ofta när hon smyger in en rätt med pasta njuter jag verkligen av hennes mat som tillagas för att det ska kännas som om man åt på en restaurang.

Jag tror personligen inte hon har något emot om någon kommer med förslag på rätter som kan serveras när det är dags för luncher på Länken. Tack för att du lagar så underbar lunch Cecilia.

Lunch på Länken

Mer om Luncherna på Länken

dart Laholm

Alla luncher på Länken tillagas från grunden

Så varierad kost som lunchgästerna tillåter

Din favoriträtt kan finnas som enportionsrätt

Tacka för maten som är lagad med omsorg

Bara medlemmar får äta lunchen på Länken

Ät dina luncher på Länken med andakt

Lunch på Länken

Fler galleribilder med kommande lunch på Länken läggs till på tisdagar och torsdagar

Lunch på Länken

Varma mackor serveras på beställning kl 12:00 varje fredag i specialgjord grill

Cecilia har lånat en stor otymplig grill som är gjord för att få den bäst tänkbara kommersiella toasten du någonsin har smakat. Serveras till ett överkomligt pris. Du bestämmer själv ingredienserna.

lunch på länken
lunch på länken
lunch på Länken

Lunch på Länken

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Lunch på Länken

Recensioner om luncherna på Länken

Jag blev förälskad i Cecilias lunch på Länken första gången jag lade upp en underbar portion mat tillgad till perfektion. Varje måltid som hon tillagar i köket likställer jag en god buffelunch på en bättre restaurang. Vi ska vara väldigt tacksamma att vi har fått en kvinna som i köket lagar mat med passion. Favoriträtterna kan beroende på tillgång upplevas återigen som enportionsrätter i tilltalande glasskålar som fryses ned för att sedan värmas i mikrovågsugnen och njuta av din favoriträtt återigen. Vi trodde inte vi skulle få någon som lagade mat när Ronny gick i pension. Istället fick vi ett lyft och mat tillgänglig övriga dagar så långt lagret räcker. Tack så mycket för den underbara maten du tillagar Cecilia.

Carl Göransson

Website Manager

Att lyckas få fram så mycket underbar mat i det lilla köket är en bragd i sig själv. Det kräver planering och effektivitet i kombination med fingertoppskänsla för att få varje måltid att smaka underbart gott. Dessutom lagar du nyttig mat som många av våra medlemmar behöver i brist på fantasi vad gäller matlagning hemma i det egna köket. Du har även skapat ett mer lättarbetat kök genom att möblera om och köpa en ö som avlastningsplats och användning för servering av mat och mer med hjälpa av din ö i köket. Var inte blyg utan sträck på musklerna och laga den mat du tycker om så tror jag våra medlemmar kan komma att uppskatta den maten du lagar som inte är traditionell husmanskost.

Kerstin Hökerud

Allmänt underbar

Jag är bara på Länken 2-3 dagar i veckan och tycker om god mat. Jag är även rätt stor i maten och att få njuta så kollosalt av vällagad mat som Cecilia tillagar är en fröjd. Det har inneburit att jag tittar in för lunch på Länken nästan varje tisdag och torsdag. Att så här god mat serveras som buffé har jag sällan upplevt på svenska restauranger. Att hon tillagar i vårt lilla kök för att servera oss lunch på Länken överträffar det mesta och är en riktig matprestation. Jag tycker om all slags mat så för min del får du gärna variera husmanskosten med andra läckerheter som jag förstår att du även kan tillaga. Det behöver inte vara traditionell husmanskost varje dag utan variera efter tycke och smak.

Stefan Erlandsson

Ekonomirådgivare

Jag har varken hört eller smakat något som jag kan tänka mig att någon inte tycker är alldeles förträffligt god mat. När det gäller att få fram såpass mycket mat som smakar som om vi vore på en restaurang är en bragd varje tisdag och torsdag. Idén med enportionsrätter i smakfulla skålar var en så enkel bra idé som ger medlemmarna möjligheten att äta lunch på Länken mer än två dagar i veckan. Inte bara ser vi till att all mat kommer tillgodo. Du serverar med enportionsrätterna mat som är nyttig och full av näring som så många av våra medlemmar mår bättre av. Då många av våra medlemmar bor ensamma hjälper du dessa personer att äta bättre och må bättre fysiskt med din lunch på Länken.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!