Länkens sociala medier

 
Nu när grunden på vår hemsida är utvecklad börjar det bli dags att ta tag i Länkens sociala medier. Vi har ett väldigt fascinerande upplägg som integrerar Facebook och Instagram på vår hemsida.
 
Vi kommer vara aktiva på ett flertal olika sociala medier. Men det är framförallt Facebook och Instagram som är av intresse för våra medlemmar.

Länkens Mina Sidor

För att vi ska kunna integrera medlemmars Facebook och Instagram konto behöver du be om inloggningsuppgifter till hemsidan. När du loggar in bör du börja med att byta lösenord. Sedan finns det en mängd information om dig som du kan lägga till på ditt konto. Framförallt dina sociala konton så att vi kan integrera ditt Facebook och Instagram med våra integreringar på hemsidan.

Våra sociala medier

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Pinterest

Tumblr

LinkedIn

länkens sociala medier
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Integrering av Länkens sociala medier

 
Med hjälp av applikationer för Facebook och Instagram kan vi integrera Länkens sociala medier på vår hemsida. Länkens Mina Sidor ger medlemmar möjlighet att lägga till sina sociala konton.
 
Varje medlem som ger oss sina Facebook och Instagram konton. De blir del av vår Facebook och Instagram tidslinjer på hemsidan. På Länkens hemsida visas alla inlägg i kronologisk ordning på vår Facebook sida på hemsidan. På samma sätt visas medlemmars Instagram inlägg på vår Twitter sidas tidslinje i kronologisk ordning.

Länkens sociala medier Facebook och Instagram

 
Varje medlem som lägger till sina Facebook och Instagram konton läggs till i dessa tidslinjer. På sidan för Facebook visas en tidslinje enbart med inlägg från medlemmars Facebook konton.
 
När merparten av medlemmarnas registrerar sina Facebook konton. Då skapas en intressant tidslinje enbart med Länken medlemmars inlägg. Varje minut letar applikationen efter nya inlägg från alla integrerade konton. Inläggen visas i kronologisk ordning i vad som blir Länkens egna lilla Facebook.

Smash Balloon

När det gäller integrering av sociala medier finns det ingen som slår företaget Smash Balloon på fingrarna. Deras integreringar på hemsidor ser exakt likadana ut som om du vore på respektive social media.

Facebook integrering

Instagram integrering

Personuppgifter

Namn, adress och telefonnummer

Ditt primära E-postkonto

Sociala medier

Biografi

Fotografi

Mycket annan information

mina sidor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Lämna så mycket information om dig själv som möjligt. Viss information kommer Länken att använda för hemsidans olika funktioner.

länkens sociala medier
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Länkens Facebook sida

Kamratföreningen Länken Laholm har en privat Facebook sida som kommer fortsätta att bara vara tillgänglig för Länkens medlemmar. I framtiden hoppas jag vi har en privat Facebook sida och en officiell Facebook sida som marknadsför vår förening lokalt på ett sätt man bara kan med en Facebook sida. Lokal marknadsföring och exponering av en verksamhet är oslagbar med en Facebook sida.

Kamratföreningen Länken Laholm på Länkens sociala medier

Facebook och Instagram på vår hemsida kommer presentera våra medlemmars inlägg som om det vore våra sociala medier. Applikationerna söker varje minut efter nya inlägg från samtliga medlemmars konton.
 
Dessa tidslinjer på Facebook och Instagram blir en samling av medlemmarnas inlägg som man kan följa på vår hemsida. Båda tidslinjerna kommer vara väldigt intressanta för medlemmar som besöker vår hemsida.
 
Länkens Facebook sida förblir privat och visas enbart för inbjudna medlemmar på Facebook i vanlig ordning.

Länkens sociala medier överallt på hemsidan

Båda applikationerna kommer med en lång rad olika funktioner och sätt att visa Facebook och Instagram inlägg. Möjligheterna är oändliga. Som ett exempel går det med hjälp av hashtags visa sociala inlägg på specifika sidor på vår hemsida.
 
Det gör att samtliga av våra sidor uppdateras med riktade inlägg till respektive sida. Länkens sociala medier kommer visas precis som på Facebook och Instagram fast på våra olika sidor.

Social Pilot automatiserar Länkens sociala medier

länkens sociala medier social pilot
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Social Pilot sköter Länkens sociala medier

 
När alla konton väl kommer igång kommer vi med hjälp av Social Pilot publicera flera inlägg automatiskt dagligen. På varje enskilt konto. Genom att hela tiden fylla på Social Pilot med sociala inlägg som är redo att publiceras.
 
Social Pilot publicerar sedan inläggen på samtliga av Länkens sociala medier. Social Pilot publicerar inläggen varje dag så många som vi vill. Och när vi vill. Det enda vi behöver göra är att köa inlägg på Social Pilot och se till att de aldrig tar slut.

Länkens sociala medier

länkens sociala medier facebook
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Facebook

Vår Facebook integrering är helt enastående. Samtidigt som vi har en privat Facebook sida så kan vi visa upp en tidslinje på en sida på vår hemsida som ser ut exakt som Facebook.

Alla medlemmars inlägg publiceras i kronologisk ordning i vårt Facebook flöde. Det blir som om vi har vårt egna Facebook.

Instagram

Precis som med Facebook integrerar vi Instagram som visas precis som om du var inne på Instagram. Istället är det en tidslinje med våra medlemmars inlägg.

Genom att vi integrerar Instagram söker den varje minut efter nya inlägg från våra medlemmar som är vårt Instagram flöde och tidslinje.

länkens sociala medier instagram
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
länkens sociala medier youtube
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Youtube

Vår Youtube kanal lagrar alla filmer som spelas in för varje aktivitet som Kamratföreningen Länken Laholm arrangerar.

Vår Youtube kanal lagrar videos som visas på vår hemsida på sidor om varje aktivitet. Vår Youtube kanal kommer lagra alla filmer som visas på vår hemsida och på sociala medier.

Twitter

Med applikationen Social Pilot fyller vi hela tiden på nya Twitter inlägg som står i kö för att publiceras på alla våra sociala konton. Vi fyller hela tiden på med inlägg som publiceras flera gånger om dagen vid tider vi har lagt upp.

Detta gäller samtliga sociala konton som vi har kopplade till Social Pilot. Det finns en likvärdig applikation som integrerar Twitter precis som Facebook och Instagram som vi bör ha.

 

länkens sociala medier twitter
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
länkens sociala medier pinterest
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Pinterest

Pinterest är en social media som många har missat i Sverige. Här hittar du en uppsjö av infografik som kan användas på din hemsidas sidor och blogginlägg.

Vi laddar upp samtliga foton till Pinterest som länkar till vederbörande sida eller blogginlägg. Bildbaserad information som den på Pinterest fångar intresset och ökar användarupplevelsen för dina besökare. Ta en titt på Pinterest och se om det är något för dig.

Tumblr

Tumblr är ett stort socialt media där du får vad som i grunden är en hemsida. Den lever på Tumblr men rankar bra i Googles sökmotor. Vi använder den för att dela en bild från ett blogginlägg som länkar till det specifika inlägget.

Tumblr är en upplevelse med någonting för alla och likasinnade som du. Pröva Tumbllr så kommer du troligen uppskatta det.

länkens sociala medier tumblr
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
länkens sociala medier linkedin
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

LinkedIn

Alla bör ha ett LinkedIn konto där du får kontakt med person inom din egen bransch. Nätverka sedan med likasinnade så ser du kraften LinkedIn kan ha för din karriär.

Kamratföreningen Länken Laholm har ett företagskonto där vi delar alla våra blogginlägg och sociala inlägg. Skapa ditt eget LinkedIn konto om du inte redan har ett konto.

Har du frågor om Länkens sociala medier?

 
Vi håller på att registrera konton för Länkens sociala medier. Har du frågor om Länkens sociala medier? Prat i så fall med Rolf eller Calle. Om du inte har fått kontouppgifter utav Rolf för Länkens Mina Sidor ber du honom om det. Logga sedan in med de uppgifterna och byt ditt lösenord. Registrera sedan dina sociala konton så de blir del av Länkens tidslinjer på hemsidan.

Kamratföreningen Länken Laholm verkar vara ett toppen ställe. Jag har även bott där en gång i tiden ?  så man blir lite nostalgisk när man ser bilder från huset.

Linda Johansson

Google recension från kvinna i Laholm

Kamratföreningen Länken Laholm har fått en mycket duktig chef efter Ronny. Cecilia är både kompetent, skicklig med att ta folk, hjälper dom som har problem, trevlig, lättsam. Hon har förmågan att få oss le, gör alltid något extra för oss, man trivs med hennes charm, som är så viktigt och har också förmågan att styra upp o har idéer. En ny epok, en ny framtid och det känns så tryggt att det blev så bra. Jag tycker om att komma till Länken och spela biljard trots att jag är klart sämst av alla som någonsin spelat biljard på Länken under 40 år.

Stefan Erlandsson

Fjäskande medlem och skitstövel

Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.

Kerstin Hökerud

Medlem

Tack för att jag nu när jag har haft semester haft privilegiet att den senaste veckan tagit biljardlektioner dagligen. Det har verkligen lyft mitt spel till en helt ny nivå. det är en helt klar nivåskillnad jag nu besitter för att fortsätta utveckla mitt biljardspel med alla personliga tips och råd som jag har fått av min coach. Vill du bli bättre i biljard rekommenderar jag privatlektioner av Karl Göransson på Kamratföreningen Länken Laholm. En härlig samling människor vilka besöker Länkens lokaler som är fulla av aktiviteter.

Johan Heiner

Medlem

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!