Länkens Mina Sidor

 
Vi håller på att utveckla Länkens Mina Sidor. Här kommer du hitta både information såväl som funktioner som samtliga är privata. När du har ett eget konto kommer du kunna ta del av en mängd information i text, bild och video. Dessutom kommer det finnas en rad olika funktioner.
 

Privat konto på Länkens Mina Sidor

 
På Länkens Mina Sidor kan våra medlemmar fylla i hur mycket information som helst inklusive en biografi.
Här kan du helt privat lämna uppgifter om dig själv som del av Länkens Mina Sidor.
Be Rolf om ett konto på vår hemsida. Med dessa inloggningsuppgifter ändrar du på ditt användarnamn och lösenord när du loggar in första gången. Sedan kommer du kunna ta del av all viktig information som bara finns på Länkens Mina Sidor. 

Inloggningsuppgifter får alla som är medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm. Allt du behöver göra är be vår ordförande Rolf Hökerud om inloggningsuppgifter.

Länkens Mina Sidor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
Länkens Mina Sidor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Frågor på medlemsmöten

 
Alla frågor som ställs på varje medlemsmöte. De visas med svar och eventuell röstning på Länkens Mina Sidor. Även om du har privat information som du vill att bara medlemmarna tar del av.
 
Det är bara att göra din röst hörd på något av våra medlemsmöten en vecka innan styrelsemötena. Låt alla veta dina tankar som gör Kamratföreningen Länken Laholm bättre för våra medlemmar.

Information och funktion på Länkens Mina Sidor:

 
Här följer några förslag på information och funktioner. Material som till störst delen bara visas privat på Länkens Mina Sidor:

Privata uppgifter

 • Namn, adress och telefonnummer
 • Ditt primära E-postkonto
 • Sociala medier
 • Biografi
 • Fotografi

Lämna så mycket information om dig själv som möjligt. Viss information kommer Länken att använda för hemsidans olika funktioner.

Länkens Mina Sidor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Uppgifter från Länkens Mina Sidor

 
Sekreterarens informationsblad efter varje styrelsemöte som det publiceras på anslagstavlan. Sedan samtal med styrelsens kommunikatör. Hans uppgift är att kommunicera till medlemmarna viktig information från styrelsemöten.
 
Sedan integrerar vi sekreterarens och kommunikatörens information. Bådas information publiceras sedan och lagras på Länkens Mina Sidor. Månad för månad och år efter år kommer du kunna följa styrelsemöten för Kamratföreningen Länken Laholm.

Här följer några ideér på information:

 • Frågor på vårt månatlige medlemsmöte publiceras inför varje styrelsemöte varje månad varje år.
 • Vår Facebook sida publiceras som den visas privat på vår Facebook sida. Den integreras och publiceras på Länkens Mina Sidor.
 • Frågesporter med vinnare som publiceras varje vecka
 • Mentorskap för att bli en bättre Länken medlem erbjuds
Det finns en lång rad olika information och funktion som kan visas privat för våra medlemmar. Detta är bara ett fåtal förslag.
Länkens Mina Sidor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Länkens Mina Sidor är under utveckling

 
Länkens Mina Sidor håller på att utvecklas för att leverera privat information tillgänglig enbart för våra medlemmar. Allt eftersom Mina Sidor används mer och mer av i stort sett samtliga medlemmar.
 
Då kommer en stående fråga på medlemsmötet vara någonting som någon medlem tycker vi bör inkludera på Länkens Mina Sidor.

Utvecklingen av Länkens Mina Sidor är pågående och kommer publiceras full av information innan årets slut 2020. Vi hoppas med detta blogginlägg som ni våra medlemmar läser kommer tycka till med olika ideér på material för Kamratföreningen Länken laholm. Länkens Mina Sidor kommer utformas efter medlemmars olika behov och intressematerial.

Kamratföreningen Länken Laholm
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol! Kom och besök Kamratföreningen Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma fram till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen!

Rolf Hökerud

Ordförande

Har inte haft anledning o besöka stället än (tidsbrist). Vad jag hittills sett så har Calle lyckats väldigt bra med hemsidan och det verkar även vara fritt från kedjebrev. Ses framöver Opticus.

Bernt Ericson

Stödmedlem

Kamratföreningen Länken Laholm var en ny positiv upplevelse tack vare Rolf och Calle som såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken Laholm. Genom umgänge med personer på Länken som har erkänt inför sig själva att de har problem med alkohol. Det fick mig att vilja komma igång och vilja komma vidare i livet. Tack Calle för att du såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken. Varje dag lärde jag känna olika alkoholister. Det gav mig insikt och jag rannsakade mig själv under hela processen. Calle visste precis vad han gjorde när han fångade upp mig precis i rätt ögonblick. Calle och Rolf var avgörande för att jag bara umgicks med missbrukare. De såg till att ge mig precis den hjälpen jag behövde i ett livsavgörande ögonblick i mitt liv. Tack Calle för att du såg till att lyckas fånga upp mig när jag upplevde fritt fall i livet. Tack Rolf för att du genom handling skapade en miljö som i det närmaste var ett behandlingshem för mig personligen. Båda förändrade mina värderingar och min syn på livet. Trots att jag inte är alkoholist är jag medlem och besöker mina nya vänner regelbundet.

Egzon Behramaj

Medlem

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!