Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse gav Kamratföreningen Länken Laholm ett bidrag för ett professionellt biljardbord från Hartford Pool Tables

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse

Laholms Sparbank gav oss vårt nya biljardbord sanktionerat som tävlingsbord.

Laholms Sparbank

Laholms Sparbank Utbildningsstiftelse

Det är med stor tacksamhet till Laholms Sparbank Utbildningsstiftelse som stödjer Kamratföreningen Länken Laholm genom ett bidrag så att vi kunder förverkliga medlemmarnas vilja som var att vi införskaffade ett nytt biljardbord. Idag kröner denna vackra möbel vårt allrum med placeringen mitt i rummet som vår nya kronjuvel.

Det spelas biljard i stort sett från det att vi öppnar 9:00 tills vi stänger 16:00 veckans alla dagar. Vår mest populära aktivitet med råge spelas idag på vårt nya biljardbord som är ett tävlingsbord sanktionerat för tävlingar av Svenska Biljardförbundet.

Vårt nya bord från Hartford Pool Tables är klätt med den finaste tävlingsduken som säljs i Sverige och som används som standard för tävlingsspel i Sveriges biljardhallar och nu även på Länken.

Laholms Sparbank
Laholms Sparbank

Vår populäraste aktivitet

Sedan 30 år tillbaka har det spelats biljard ivrigt och allvarligt för medlemmar som regelbundet spelar biljard på Kamratföreningen Länken Laholm. Både män och kvinnor visade upp ett allt större intresse för spel när vi nu har avtackat vår gamla trotjänare som har stått pall för tusentals spännande biljardmatcher och regelbundna tävlingar som har arrancherats under åren som har gott.

Nu räknar vi med att detta tävlingsbord ger medlemmarna på Laholmslänken ytterligare 30 år av spel på detta förnäma tävlingsbord som levererar ett spelformat som är svårt att överträffa vad gäller biljardbordets kvalitet och karaktär med sin tävlingsduk och våra nya köer som Laholms Sparbank Utbildningsstiftese även inkluderades i bidraget till vår ideella förening. Med gemensam känsla av tacksamhet till Laholms Sparbank spelas det nu mer biljard än någonsin på vårt nya biljardbord.

Galleri med bilder på biljardbordet från

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse

Tacksamt och stolt visar vi upp vårt nya biljardbord införskaffat med hjälp av bidraget från

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse.

Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank
Laholms Sparbank

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse donerad summan vårt nya biljardbord kostade

Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse gjorde en målinriktad investering i ett nytt biljardbord för Kamratföreningen Länken Laholm. Med tävlingsstandard kommer vi dagligen hålla en tävling och head to head matcher mellan medlemmarna.

Live sändningar på vår Youtube kanal

Mitt i sällskapsrummet står vårt biljardbord som är den populäraste av alla aktiviteter Länken Laholm erbjuder våra medlemmar. I över 30 år har det spelats biljard Laholm inte erbjuder på många andra platser. Vårt nya biljardbord från Laholms Sparbank är en enorm aktivitetslyft. Läs mer om biljard Laholm.

8-ball

Av flera olika biljardspel är 8-ball den överlägset mest populära spelformen. En spelare får helfärgade bollar medans motståndaren får de halvfärgade bollarna. När man gjort sina bollar ska åttan sättas i hålet du satte din sista boll för att vinna upplägget med bollar.

Spelarranking

Vi håller för tillfället på att utveckla ett rankingsystem som kommer visa allas ranking på Länken Laholm. När vi får igång ett bra system kommer varje gång det spelas vara en rankingmatch som påverkar spelarens position bland sina motspelare.

Tävlingar

 Vi har regelbundet tävlingar på Länken Laholm där alla möter alla och de fyra bästa går till slutspel för att sedan spela om vem som står som vinnare. Vi har även planer på att skapa en registrerad biljardklubb som kommer ingå i vår förening. Sedan är det tänkt att flera av våra spelare kommer åka ut och tävla då det pågår en hel del tävlingar på biljardhallar som är sanktionerade av Svenska Biljardsamfundet.

Laholms Sparbank
Laholms Sparbank

Nyckeln Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse

Utan det generösa bidraget från Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse hade inköpet av vårt helt underbara biljardbord inte varit möjligt att genomföra. När vi behövde Laholms Sparbank lyssnade dom på vårt behov för att sedan ekonomiskt säkerställa att Kamratföreningen Länken Laholm fortsätter med sin mest populära aktivitet på ett biljardbord av sådan hög kvalitet som aktivitetens popularitet förtjänar.

Vad är det för biljardbord?

Vårt nya biljardbord kommer från Hartford Pool Tables och håller tävlingsstandard sanktionerat för tävlingsspel av det Svenska Biljardförbundet.

Hur länge håller ett biljardbord?

Vårt gamla biljardbord höll måttet i över 30 år och tack vare bidraget från Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse har vi ett kvalitativt bättre biljardbord nu som kommer hålla för minst 30 års ytterligare spel framöver.

Länken recensioner om vår nya biljardbord

Det känns förbluffande underbart att vi nu spelar biljard dagligen på ett tävlingsbord med tävlingsduk. Vi spelar biljard på ett bord som inte på något sätt gör avkall på kvaliteten av det bord Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelses bidrag möjligjorde att vi dagligen spelar på vårt nya tävlingsbord.

Calle Göransson

Website Manager

Som kassör för Kamratföreningen Länken Laholm visste jag att vi ekonomiskt behövde den hjälpande hand som Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse är som förverkligade vår vilja att främja vår populäraste aktivitet.

Claes Lönn

Kassör

Som inbiten biljardspelare spelar jag dagligen biljard när jag och min make som är ordförande och ofta min motspelare som jag varje gång försöker slå med mitt förkrossande biljardspel på vårt nya biljardbord köpt med bidraget från Laholms Sparbenk Utvecklingsstiftelse.

Kerstin Hökerud

Medlem

Det var när jag hörde att laholms Sparbank Utvecklingsstiftels gav grönt ljus för det nya biljardbordet som mitt intresse för biljard nådde en helt ny nivå och idag spelar jag biljard med våra medlemmar varje dag och så ofta som ges tillfälle.

Cecilia

Ansvarig på Länken vardagar

Vårt gamla biljardbord och trotjänare i 30 år behövde bytas ut och med min ansökan att få köpa ett tävlingsbord till Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse gav dom oss snabbt klartecken att införskaffa ett biljardbord sanktionerat för tävlingsspel vilket våra medlemmar förtjänar.

Rolf Hökerud

Ordförande

Jag har aldrig spelat biljard förr men när det nya biljardbordet monterades väcktes mitt nyvunna intresse för biljardspel på Kamratföreningen Länken Laholm med spel dagligen både på vardagar såväl som på helger.

Olle

Ansvarig på Länken helgdagar

Vi finns här för att hjälpa varandra!

Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34, Laholm

Öppettider

Alla dagar
9:00-15:00

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!