Kontakta Oss

Om du känner att Länken Laholm kan vara något som passar dig rekommenderar vi att du väljer att kontakta oss. Det gör du på en rad olika sätt. Det bästa är att bara titta in under våra öppettider då vi har öppet veckans alla dagar.

Länken Laholm

Ängelholmsv. 39, 31234 Laholm

Telefonnummer

0430-717 07

Kontakta oss

Kortspel

Det spelas kortspel varje dag. 21 är populärast och det spelar våra medlemmar flera gånger om dagen. På onsdagar står whist på menyn vilket är en väldigt populär aktivitet.

Biljard

Biljardbordet står mitt i vårt samlingsrum och det spelas biljard mest hela dagarna. Tycker du att biljard känns lockande finns det alltid någon medlem som är sugen på att spela. Läs mer om biljard.

Boule

Boule spelas en gång i veckan på boulebanan vid simhallen. Det är alltid bra uppslutning då det är en av våra mest uppskattade aktiviteter under boule säsongen. Läs mer om boule.

Bingo

Vi har en trogen grupp av våra äldre medlemmar som aldrig missar denna aktivitet när det står på schemat varannan måndag. Läs mer om bingo.

Dart

Vi har en hel del medlemmar som är vassa på dart. Det spelas varannan vecka med prispengar som lockar. Är du haj på dart finns det pengar att inkassera. Läs mer om dart.

Sällskapsspel

Vi har gott om sällskapsspel att spela för att ha trevligt och låta tiden gå med schack, kinaschack och diverse andra spel som aktiverar våra medlemmar.

Tipspromenad

Den som vinner får straffet att skriva frågorna till nästa gång tipspromenad står på schemat. Efteråt grillar vi korv som serveras med läsk och andra tillbehör. Läs mer om vår tipspromenad.

Lunch

Tisdagar och torsdagar serveras det lunch klockan 12:00 för 40 kronor. Läsk ingår. Det som blir över fryses ner som enportionsrätter. Välj vad som passar och värm det i mikrovågsugnen övriga dagar då mat inte serveras för endast 20 kronor. Läs mer om vår lunch.

Varma mackor

Vi har en riktigt fin maskin att göra varma mackor med vilket serveras för 15 kronor på fredagseftermiddagar.

Sport och filmer

Sport tittas på flitigt under veckans alla dagar. Framförallt på lördagar när det visas matcher frå preier league och sedan spelas det även på trav. Fredagmorgon klockan 9:00 rullar en film igång för de som samlas för den senast valda filmen.

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Välkommen till Länken Laholm

Vi är idag runt 70 medlemmar och det brukar under våra öppettider 7 dagar i veckan hela tiden vara runt 20-25 besökare som kommer och går. Med ett brett utbud av diverse aktiviteter att delta i har man aldrig långtråkigt när man väl stiger in i värmen som våra medlemmar visar varandra. Vår huvudmål är alltid att hitta nya medlemmar som har erfarenhet av samma problematik med alkoholen som nästan alla här på Länken Laholm delar.

om länken Laholm

Så här hittar du Länken Laholm

Sväng in vid konsum och fortsätt fram tills vägen tar slut. Parkera också ser du byggnaden som är Länken Laholm. Välkommen till oss som gillar Länken.

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!