Jag Är Nykter hjälper dig att uppnå nykterhet

Jag är nykter är den bästa appen på marknaden för dig som känner dig redo att med rätt verktyg uppnå avhållsamhet från alkohol på egen hand

Jag Är Nykter – Ladda ner appen

jag är nykter app
jag är nykter app

Se hur mycket appen hjälper människor med missbruk?

Dagliga löften att bli nykter

Beroenden konfigureras och spåras

Stories delas med communityn

Alkoholberoende älskar den här appen

Fråga de 35 000+ personer som har gett vår app en 5-stjärnig recension.

Denna app är en av de viktigaste på min telefon. Motivationen och känslan av ansvar som den har gett mig har varit ovärderligt för min återhämtning. Ladda ner deras app så kommer du redan dag 1 börja känna att det ännu finns hopp. Tack så mycket!

Lisa Marie Cook

Jag älskar att börja och avsluta min dag och reflektera över var jag befinner mig i min nykterhet. Det här har blivit min favoritapp. Om du lever ett liv som alkoholberoende är du nu så nära vad som kan bli den största bästa förändringen i ditt liv.

Anonym

Detta är helt nytt för mig (pga förnekelse) men jag är verkligen imponerad. Att försöka bli nykter ensam är svårt, så med lite gemenskap & mätvärden känner jag mig ostoppbar. Appen får mig att tänka. Jag gillar mina streaks och vill inte bryta dem!

Lawrence Jones

Här kommer du läsa en grundlig recension av appen Jag Är Nykter

Jag Är Nykter är så mycket mer än bara en gratis nykterhets app. Tillsammans med att spåra dina nyktra dagar så hjälper det dig att bygga nya vanor. Den ger kontinuerlig motivation genom att ansluta dig till ett brett nätverk av människor.
Här på deras sociala media hittar du personer som alla strävar efter samma mål: att vara nykter en dag i taget. Genom vårt växande nyktra samhälle kan du lära av andra. Du kan även för all del bidra genom att dela med dig av insikter och taktik som har fungerat för dig.
 
Appen Jag Är Nykter har:
 • Jag Är Nykter hjälper dig att visualisera hur länge du har varit nykter.
 • Dagliga löften och granskning.
 • Ta ett löfte varje dag.
Nykterhet är en 24-timmars kamp, ​​så börja din lediga dag med ett löfte om att vara nykter. Sedan kan du granska hur din dag gick och logga anteckningar mot slutet av dagen.

Jag Är Nykter är den klart bästa nykterhetsräknaren

 
Se hur mycket pengar och tid du har sparat genom att vara nykter. Analysera vad som triggar din relation till alkohol.
Sammanfattning varje dag som en dags vinst i sig. Du bör dessutom kunna hitta mönster som gjorde din dag enklare eller mer utmanande än den förra.
 
Dela din berättelse antingen med andra eller för dig själv. Ta bilder och likt en journalist skriv om dina framsteg direkt i appen. Välj sedan att dela din berättelse eller spara den som en påminnelse för dig själv.
jag är nykter
jag är nykter

Support leverantör

Jag Är Nykter utvecklar förmågan för alumner att para ihop med sina support leverantörer. Detta gör att du kan skicka meddelanden till din leverantör på en säker plattform. Du kan även dela dina dagliga aktiviteter med dem.
 
Support leverantörer kan inkludera:
 • Center för vård och öppenvård.
 • Rådgivare, psykologer, terapeuter
 • Återhämtnings tränare.
 • Familjemedlemmar.

Prissättning och villkor för prenumerationer på Jag Är Nykter.

Appen är helt gratis att använda, men du kan också stödja utvecklingen av appen med ett abonnemang på Nykter Plus.
Med Nykter Plus får du tillgång till dessa premium funktioner:
 • Låst åtkomst. Håll din spårning privat med ett lås.
 • Datakopior för att spara din historik i molnet.
 • Alla olika designer. Anpassa appens utseende och känsla.
 • Alla motivpaket ingår. Få tillgång till alla nuvarande och framtida paket.
 • Mer spårning. Spåra upp till 10 olika missbruk och mer därtill.
 • Profilmärke. Få ett abonnentmärke på dina berättelser.
jag är nykter

Jag Är Nykter fungerar ypperligt som milstolpe räknare

Spåra och fira dina milstolpar från 1 dag, till 1 vecka, till 1 månad och senare. Jämför upplevelser med andra på deras nykterhetsresa. Läs hur de kände sig vid denna milstolpe och vad du kan förvänta dig. Om du kämpar kan du berätta om din berättelse och bjuda in andra att ge hjälp eller råd.

Tidslinjen i Jag Är Nykter hjälper dig se framåt steg för steg

När du skapar ett konto och förklarar ditt missbruk kan du direkt se en tidslinje. Den är mycket bra och tydlig för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig de närmaste dagarna (och veckorna). Dessutom kan du bidra till det. Se hur många andra såg en ökning av deras lugn jämfört med de som såg en ökning av ångest. Förbered dig på vad som ska komma skall.

Anpassa din upplevelse som din i Jag Är Nykter

Du ställer först in din tid och din nykterhetsfödelsedag. Därefter din motivationskategori och det missbruk som du försöker bryta. Jag Är Nykter skapar till och med dagens sammanfattningar. Gör appen anpassad efter din livsstil och skräddarsy den efter dina behov. Den här appen kommer bli din bästa vän.
jag är nykter

Prenumerationer på Jag Är Nykter

 
Prenumerationer kan hanteras av användaren och automatisk förnyelse kan stängas av. Gå till användarens kontoinställningar efter köpet. Eventuell oanvänd del av en gratis provperiod, om den erbjuds, förverkas. Det sker när användaren köper en prenumeration på den publikationen, där så är tillämpligt.

Ladda ner och tryck igång Jag Är Nykter

Så fort du har tickat igång din nya spårnings app börjar den att kommunicera med dig om din relation till alkohol. På bästa möjliga sätt ber den dig väl genomtänkt avlägga löften. Du kan dela din framgång i appens sociala media del eller med dina vänner på Facebook.
 
På en rad olika sätt ber den kontinuerligt vid varje väl genomtänkta tillfälle engagera dig i ditt alkoholberoende. Den här appen förlänger livet på många alkoholister. Ska du på egen hand utan behandlingshem dricka mindre och mindre alkohol.
 
Jag vet att Jag Är Nykter kommer minska den totala konsumtionen bland våra medlemmar på Länken. Det räcker att få igång dom på så mångas mobiler som möjligt. Sedan gör den jobbet tillsammans med dig. Milstolpar för dina framgångar är genomtänkta funktioner.
jag är nykter
jag är nykter
jag är nykter

Jag Är Nykter är en fantastisk app för att sluta dricka alkohol

Jag har rätt bra koll på appen redan som ni ser i recensionen om Jag Är Nykter här ovanför. Jag hajade till när jag på App Store såg att den hade över 50000 recensioner. Omedelbart visste jag att jag hade hittat appen jag sökte efter. Om en månad när den har tickat fram statistik om mitt biljardspel i min ficka när jag spelar.

jag är nykter

Frågor & svar om Jag Är Nykter

Är appen säker att använda?

Ja. Jag Är Nykter är väldigt säker att använda. Detta är baserat på över 57 763 användarrecensioner från Appstore med det kumulativa betyget 4,9 / 5.

Är appen rätt för alla?

Ja. Den här appen fungerar för vem som helst och vad som helst som du behöver en riktigt bra spårnings app för och när det gäller Jag Är Nykter så är det missbruk som vi har som den ledande appen ett helt fantastiskt resultat för dem som använder den och har använt den för all del.

Hur bra anser vi att vår app Jag Är nykter fungerar?

Ja den fungerar för det mesta och för de flesta. Om den inte fungerar för dig rekommenderar vi att du utövar lite tålamod och försöker igen eller så kontaktar du supporten.

Är appen verkligen gratis?

Det här är mer än bara en gratis nykterhets app. Tillsammans med att spåra dina nyktra dagar hjälper den dig att bygga upp nya vanor. Den ger kontinuerlig motivation genom att ansluta dig till ett brett nätverk av människor. Som dig strävar alla efter samma mål: att vara nykter en dag i taget.

Hur ändrar jag mitt startdatum?

Du kan ändra ditt startdatum via dina beroendeinställningar.

Du kan komma hit på ett par sätt:

Bläddra till botten av huvuddiskens skärm tills du kommer till avsnittet om missbruksalternativ. Svep åt höger på diskskärmen hela vägen till höger. Gå till Inställningar via personikonen i det övre högra hörnet. Tryck sedan på missbruk. När du väl är där borde du kunna trycka på inställningarna för ditt beroende. Från inställningsskärmen kan du ändra startdatum, starttid, besparingar etc.

Tillsammans med ikonen för missbruksinställningar bör du också se ett alternativ för Återställ vilket återställer ditt startdatum (och tid) till nu.

Varför återställs mitt nykter startdatum?

När du granskar din dag, när som helst väljer du ”Nej” när den frågar om du har hållit dig till ditt löfte – appen kommer att återställa ditt startdatum för detta missbruk.

Hur lägger jag till mer än en spårare?

Från huvudspårningsskärmen trycker du på menyikonen i det övre vänstra hörnet. Här kan du lägga till, redigera eller ta bort dina spårare.

Mitt missbruk finns inte i din lista! Hur lägger jag till det?

Du kan också lägga till din egen anpassade missbruk. När du lägger till eller redigerar ditt missbruk bör du se två alternativ i det övre högra hörnet för ”Lista” och ”Anpassad”. Om du trycker på ”Anpassad” kan du skriva in namnet på vad du vill.

En sak att notera är dock att genom att göra din missbruk anpassad kommer du att grupperas i den anpassade missbruksgemenskapen.

För att få din missbruk i vår huvudlista, vänligen kontakta oss på support@iamsober.com

Hur ändrar jag fotot av min anledning att vara nykter?

Bläddra till botten av huvuddiskskärmen tills du kommer till ditt skälfoto.
Tryck på det lilla, gråa på höger sida ovanför ditt foto. Detta visar ett fönster som låter dig välja hur du vill ersätta ditt foto.

Hur lägger jag upp en berättelse?

Du kan lägga upp en berättelse genom att besöka en milstolpsflöde på fliken Community. Här ska du se en stor blå plus-ikon i det nedre högra hörnet. Om du trycker på detta visas skärmen så att du kan skriva.

Ett par saker att notera:

 • Du kan bara lägga upp berättelser till milstolpar som du har nått.
 • Du kan bara lägga upp berättelser för missbruk som du spårar.
 • Se till att du läser igenom riktlinjerna för communityn innan du publicerar. Om du inte gör detta kan din berättelse flaggas.
Hur blockerar jag någon?

Om du inte längre vill se historier eller kommentarer från en användare kan du blockera dem genom att göra detta:

Klicka på deras profil för att gå till deras profilsida. I det övre högra hörnet trycker du på den grå … (mer) ikonen.
Detta kommer att visa en meny som ger dig möjlighet att blockera den användaren.
Om du någonsin väljer att avblockera någon kan du hitta en lista över blockerade användare på din kontoskärm under inställningar.

Någon fortsätter att lägga upp olämpligt innehåll. Hur kan vi få dem att sluta?

Medan vi själva försöker granska och moderera innehåll litar vi på att vårt community hjälper oss.

Förutom att blockera någon kan du flagga berättelser och kommentarer genom att trycka på flaggikonerna som du ser bredvid berättelser och kommentarer.

Men om du känner att någon konsekvent lägger in olämpligt, kränkande eller giftigt material, vänligen kontakta oss på support@iamsober.com.

Vilka uppgifter lagrar du på mitt konto?

Detta beror på om du är en Sober Plus-abonnent eller inte.

Om du är prenumerant behåller vi en säker säkerhetskopia av dina data lagrade i molnet så att du kan återställa om du skulle förlora din enhet.

Om du inte prenumererar lagrar vi bara din e-postadress och profilbild samt din communityrelaterade data (som berättelser, kommentarer osv.).

Du kan läsa mer om detta i vår integritetspolicy.

Hur tar jag bort mitt konto?

Du kan kontakta oss på support@iamsober.com och var noga med att berätta ditt konto-e-postadress eller användarnamn som du vill ta bort.

Du kan fortfarande använda appen anonymt utan ett konto om du vill.

Jag får inga aviseringar! Vad gör jag?

Om du har aktiverat aviseringar och fortfarande inte tar emot dem måste du se till att du har aktiverat dem på systemnivå. Du kan göra detta genom att gå till appen Inställningar på din enhet.

Du bör också se till att du inte har aktiverat Stör ej när du planerar att ta emot dina meddelanden.

För iOS, bläddra nedåt tills du ser Jag är nykter och se till att du har aviseringar aktiverade.

För Android klickar du på appar och bläddrar sedan ner tills du ser Jag är nykter. På insidan av det, se till att du har aktiverat aviseringar.

Om du fortfarande har problem med Android, se vår aviseringarsida för mer hjälp.

Hur får jag mer motivation?

Vi har flera motivpaket att välja mellan. Du hittar dem genom att:

Gå till fliken Motivation.
Knacka på namnet på det aktuella paketet

jag är nykter

Läs den 5 stjärniga recensionen om appen Jag Är Nykter

 
App: Jag Är Nykter
Betyg: 5 av 5 stjärnor
Appen Jag Är Nykter har spritt sig världen över exponentiellt som ingen annan spårnings app om missbruk har. Med över 60 000 recensioner har den helt tagit över marknaden med appar om missbruk. Jag laddade ner den ursprungligen som den klart bästa nykterhets appen på marknaden.
 
Den använder sig av en spårnings app som motor för resultaten den efterfrågat ber om material till. Statistiken är oerhört exakt om exakt den informationen man söker efter. Jag fann snabbt att Jag Är Nykter erbjöd mer. Appen är så mycket mer än bara ett verktyg för att räkna tid sedan senaste återfallet. Men den visar sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor och månader och år sedan sista återfallet.
 
Tillsammans med att spåra hur länge du har varit nykter hjälper den dig på flera olika sätt. Appen hjälper dig att arbeta med att bygga nya vanor och ger dig kontinuerlig motivation. Som ett socialt media ansluter den dig till ett brett nätverk av människor som alla strävar efter samma mål. Jag Är Nykter handlar om att vara nykter en dag i taget.
 
Appen ger en daglig motivation och en daglig löftesfunktion som kan hjälpa användare att hålla fokus på sina mål. Varningar kan ställas in för att med hjälp av notiser på din telefon vid en bestämd tid på dagen som fungerar för dig.
 
Utvecklarna bakom appen arbetar med en support funktion. Den har redan möjligheten att dela din berättelse med andra medlemmar för en extra nivå av ansvar och anslutning.
 
Om den här appen hade varit mitt enda verktyg för att sluta dricka. Då tror jag inte att det skulle ha varit tillräckligt men det har fungerat riktigt bra för mig. Jag säger det som en komplimang till alla de andra verktygen utöver att räkna tid sedan det sista återfallet.
 
Trots alla de olika verktygen på nykterhets appen Jag Är Nykter är dess främsta funktioner två. Som en dag och tid räknare och som motivationsverktyg är appen Jag Är Nykter den klart bästa på marknaden.
Karl Göransson

Website Manager

jag är nykter

Spårnings appar kan användas till precis vad som helst som biljard

 • Se din exakta vinstmarginal
 • Hur snabbt blir du bättre eller sämre än dina motståndare.
 • Hur ser din utvecklingskurva ut enligt satta tidsperioder.
 • Hur många procent utvecklas ditt spel till det bättre i relation till dina motståndare
 • Hur lång tid kan du spela utan att någon vinner över dig.

Lämna en recension om Kamratföreningen Länken Laholm!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.

Vi finns här för att hjälpa varandra!

Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34, Laholm

Öppettider

Alla dagar
9:00-15:00

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!