hitta.se recensioner för länken

Hitta.se recensioner

 

Här nedan ser du recensioner om kamratföreningen Länken Laholm som har lämnats på Hitta.se som medlemmar och övriga har lämnat som ett känslouttryck för det arbete Kamratföreningen Länken Laholm gör i kommunen som våra medlemmar verkligen behöver. Om du inte har lämnat en Google recension ännu kan du skrolla ner under Hitta.se recensionerna och klicka på lämna en recension.

Jag gjorde samhällstjänst på Kamratföreningen Länken Laholm och det var verkligen en bra upplevelse trots att jag inte dricker alkohol. Den gemenskapen som Länkens byggstenar har skapar välkomnade mig med öppna armar. Det var min vän Calle som föreslog Länken Laholm för min samhällstjänst och det är jag tacksam att han gjorde det så jag fick upp ögonen för hur problematiskt det kan vara om man blir beroende av alkohol eller andra sinnesförändrande preparat. Idag är jag en stolt medlem som regelbundet kommer till Länken. Ett stort tack till alla på Länken för den här tiden som ledde till att jag blev medlem efter samhällstjänten. Jag vill speciellt tacka Benny och Cecilia som visade en tydlig uppskattning av min närvaro på Länken. Tack för att ni finns för mig och för de som hela tiden kämpar med sitt alkoholberoende.

Egzon Behramaj

Medlem

Kamratföreningen Länken Laholm är nytt för mig men en livräddare för min vän som spenderar 7 dagar i veckan på Länken. Lunch serveras tisdag och torsdagar och fullt med dagliga aktiviteter som intresserar och är kul att tillsammans dela olika intressen. Det är något att göra tillsammans i den starka gemenskapen Som råder i Kamratföreningen. Biljard, boule, whist, bingo, dart, tipspromenader, filmer, sport med alla kanaler och en rad andra aktiviteter som genomförs i kamratskapen på Länken. Den bästa ideella förening som jag tagit del av i mitt besök hos min vän som hävdar att Länken är kraften som fick honom nykter för snart 10 år sedan. 5 starka stjärnor för Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni finns och att jag välkomnades ta del av allt som erbjöds under vistelsen hos min vän.

Anders Kisswani

Dell Computers

Jag är på besök hos en vän som i år har varit nykter i 10 år mycket tack vare Kamratföreningen Länken Laholm och de resurser som läggs på medlemmarna som erkänt för sig själva att de är maktlösa inför alkoholen. Här florerar gemenskapen och kamratskapen bland medlemmar som känner varandra väl. Jag hr sett att den bästa hjälpen får medlemmarna av varandra. Länken Laholm sjuder av olika aktiviteter som de flesta deltar i för det är gemenskapen som är stommen i föreningen. Här spelas biljard, whist, boule, bingo, dart, kortspel, sällskapsspel, filmer, tips och trav, alla sportkanalerna värda namnet och mycket mer. Det här är en ideell förening som sköts med omsorg för medlemmarna. Jag ger Länken i Laholm 5 starka stjärnor för en på ytan och verkligen på djupet den mesta och bästa ideella föreningen jag har upplevt. Tack för att ni finns!

Johan Heiner

Medlem

Länken Laholm är ett aktivitetscenter för alkoholister som är medvetna om sitt missbruk. Här behandlar alla varandra med respekt och följer den enda regeln Kamratföreningen Länken har. Medlemmar måste vara nyktra när de vistas på och utanför Länkens lokaler. Vi stöttar och hjälper varandra med allt möjligt i livet. Tillsammans har vi en bred kunskapsbas som finns tillgänglig utifrån behov. Själv har jag snart varit nykter i 10 år. Mycket tack vare gemenskapen på Länken som gör det möjligt.

Karl Göransson

Website Manager

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Gallery med medlemmar

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!