Google recensioner för Länken

Här kan du ta del av samtliga Google recensioner för Länken som har lämnats av medlemmar såväl som icke medlemmar om vår verksamhet. Vi har fått nästan bara 5-stjärniga recensioner med ett genomsnitt runt 4.8. Vänligen klicka på Lämna en recension i meny högst upp.

Google recensioner

Google recensioner

 

Här nedan ser du en lång lista med Google recensioner som medlemmar och övriga har lämnat som ett känslouttryck för det arbete Kamratföreningen Länken Laholm gör i kommunen som våra medlemmar verkligen behöver. Om du inte har lämnat en Google recension ännu kan du skrolla ner under recensionerna och klicka på lämna en recension.

Kamratföreningen Länken Laholm är ett aktivitetscenter för alkoholister som har kommit till insikt att de lider av ett alkoholmissbruk. Även om Länkens statistik inte är så bra på att få medlemmar helt nyktra finns det flera av oss som varit nyktra under en längre period. Jag är stolt att jag varit nykter utan återfall i snart 10 år nu. Det går lättare och lättare med tiden. Men de första månaderna är jobbiga för alla men vi har flera bevis i form av medlemmar som är helnykterister.

Karl Göransson

Website Manager

Verkligen snygg hemsida! Min före detta svåger gör verkligen ett bra jobb som nu har hållt sig nykter i många år. Tack vare Kamratföreningen Länken i Laholm. Hatten av för det!

Lisa Torresan

Besökare på hemsidan

Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.

Kerstin Hökerud

Ansvarig för sociala medier

Kamratföreningen Länken Laholm var en ny positiv upplevelse tack vare Rolf och Calle som såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken Laholm. Genom umgänge med personer på Länken som har erkänt inför sig själva att de har problem med alkohol. Det fick mig att vilja komma igång och vilja komma vidare i livet. Tack Calle för att du såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken. Varje dag lärde jag känna olika alkoholister. Det gav mig insikt och jag rannsakade mig själv under hela processen. Calle visste precis vad han gjorde när han fångade upp mig precis i rätt ögonblick. Calle och Rolf var avgörande för att jag bara umgicks med missbrukare. De såg till att ge mig precis den hjälpen jag behövde i ett livsavgörande ögonblick i mitt liv. Tack Calle för att du såg till att lyckas fånga upp mig när jag upplevde fritt fall i livet. Tack Rolf för att du genom handling skapade en miljö som i det närmaste var ett behandlingshem för mig personligen. Båda förändrade mina värderingar och min syn på livet.

Egzon Behramaj

Medlem

Länken är en viktig plats för oss som har problem med alkohol. Men det är inte ett måste att ha ett beroende. Många av medlemmarna är inte missbrukare utan använder Länken för en social fritid med en gemenskap, istället för att sitta hemma och titta på TV. Många aktiviteter som t.ex Boule, Biljard och Korvgrillning. Här ältas fotboll, trav mm fast även vardagliga saker. Alla är välkomna och oftast är trivselfaktorn väldigt hög. Jag rekommenderas Kamratföreningen Länken Laholm starkt.

Roger Gustavsson

Styrelsemedlem

Länken, mycket bra initiativ. Ni räddar liv ska ni veta fortsätt alltid och var säkra på att ni gör gott i Laholm och hjälper dem som verkligen behöver det mest!

Keep up the Good work, har menat titta in ett par ggr men fått förhinder men jag ska nog få till det så jag kan piska Calle i biljard framför er alla.

Och en sak till, Nice work med hemsidan Calle-man ❤️

Anders Kisswani

Dell Computers

Komplimanger för en snygg hemsida och tusen tack för en utomordentligt trevlig lunch i gott sällskap på Kamratföreningen Länken i Laholm. Lider du av ett alkoholberoende i Laholm är Länken för dig.

Gert Inge Ridell

Besökare

Har inte haft anledning o besöka stället än(tidsbrist). Vad jag hittills sett så har calle lyckats väldigt bra med hemsidan o det verkar även vara fritt från ´kedjebrev´Ses framöver Opticus.

Berndt Ericson

Fan

Har inte haft anledning o besöka stället än (tidsbrist). Vad jag hittills sett så har Calle lyckats väldigt bra med hemsidan och det verkar även vara fritt från kedjebrev. Ses framöver Opticus.

Bernt Ericson

Stödmedlem

Tack för god lunch o trevlig gemenskap!

Carola Malmsjö

Besökare och lunchgäst

Google recension från kvinna i Laholm som gillar det arbete Länken utför i kommunen.

Anne-Britt Wennström

Stödjer Länken

Tina gav oss en Google recension med 5 stjärnor utan att skriva någon recension om Kamratföreningen Länken Laholm.

Tina Rudolvsson

Vän till medlem

Det är alltid lika härligt att besöka deras organisation. De välkomnar en med öppna armar, och du lämnar sedan stället med ett leende och varm känsla inombords.

De är genuina eldsjälar, verkligen.

Dennis Widart

Besökare

Länken i laholm gör ett bra arbete för alla oss missbrukare! Tack vare Länken Laholm började jag intressera mig för biljard istället för att supa har jag tack vare Länken Laholm nu varigt nykter i 12månader. Tack alla!

Okänd

Tydligen medlem

Som anhörig till en nykter alkoholist, besöker jag och min man länken nästan varje dag, det gör mig delaktig i hans tillfrisknande.
Det är en fin gemenskap och ganska högt i tak, man säger vad man tänker. Dessutom håller jag på att lära mig spela biljard, som är sååå roligt!

Kerstin Hökerud

Medlem och anhörig

Tack för att jag nu när jag har haft semester haft privilegiet att den senaste veckan tagit biljardlektioner dagligen. Det har verkligen lyft mitt spel till en helt ny nivå. det är en helt klar nivåskillnad jag nu besitter för att fortsätta utveckla mitt biljardspel med alla personliga tips och råd som jag har fått av min coach. Vill du bli bättre i biljard rekommenderar jag privatlektioner av Karl Göransson på Kamratföreningen Länken Laholm. En härlig samling människor vilka besöker Länkens lokaler som är fulla av aktiviteter.

Johan Heiner

Medlem

Verka vara ett toppen ställe , jag har även bott där en gång i tiden ? så man blir lite nostalgisk när man ser bilder från huset

Linda Johansson

Tjej som vill jobba på Länken

Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol! Kom och besök Kamratföreningen Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma fram till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen!

Rolf Hökerud

Ordförande

Länken Laholm har fått en mycket duktig chef efter Ronny, Cecilia är både kompetent, skicklig med att ta folk, hjälper dom som har problem, trevlig lättsam, har förmågan att få oss le, gör alltid något extra för oss, man trivs med hennes charm, som är så viktig, har också förmågan att styra upp o har idéer.,en ny epok ny framtid, det känns så tryggt o bra att det blev så bra. Häls Se.

Stefan Erlansson

Nätt och jämt fjäskande medlem

Tack vare Länken Laholm som har stöttat mej i många år med kamratskap mellan medlemmarna på Kamratföreningen Länken Laholm. Under alla år som jag har varit med så har Länken i Laholm alltid ställt upp för mig i många dystra stunder. Som hemlös hjälpte de mig alltid att få duscha och tvätta mina kläder och vara välkommen till Länken när jag har varit nykter. En mycket bra kamratföreningen där ingen ser ner på den andre. Istället förstår man och lyssnar på min situation i samhället. De problemen jag hade då härliga människor som förstår mig och ingen ser ner på mig har jag haft deras stöd alltid. Jag har mycket att tacka länken för att jag har varit nykter i många år nu. Tur att ni finns!

Niels Henrik Falsberg

Medlem och en god man

En vän till mig är alkoholist och han har flera gånger bjudit upp mig till Kamratföreningen Länken Laholm. Den första känslan man får när man går in på Länken är vilken stark gemenskap det är medlemmarna emellan. Jag har ätit lunch där och flera gånger kommit på besök och spelat biljard. Om du har alkoholproblem och vill träffa personer med samma problematik. Då är Länken Laholm det stället du borde besöka. Det sjuder av aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar. Funderar du på om du har alkoholproblem? Gå till Kamratföreningen Länken Laholm.

Jonas Reimer

Fan

En lätt överskådlig, informativ och lätt manövrerad sida som Calle Göransson gjort. Jag är säker på att den kommer att bli välbesökt när man ska hålla sig uppdaterad om vad som händer på Länken. Dessutom ger den mycket bra information om vad Länken erbjuder medlemmarna.
Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.

Jan-Åke Göransson

Stödmedlem

Kamratföreningen Länken är en plats där nyktra alkoholister och medberoende träffas och umgås. En härlig och omtänksam stämning! Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.

Kerstin Hökerud

Anhörig och medlem

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Gallery med medlemmar

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!