Frågor och svar

Om du funderar på att besöka Kamratföreningen Länken Laholm för första gången har du nytta av frågor och svar

Varför ska jag bli medlem i Länken Laholm?

Frågor och svar har och söker de flesta med ett missbruksproblem. Om du har insett att du har alkoholproblem kan Kamratföreningen Länken Laholm vara stor hjälp i ditt arbete att få kontroll på ditt missbruk av alkohol. Här träffar du liksinniga som tillsammans hjälper och stöttar varandra genom att delta i olika aktiviteter som vi erbjuder. Vi har öppet alla dagar mellan 9:00-15:00. Välkommen att se om Länken är för dig.

Vad finns det för aktiviteter?

Aktiviteterna är många och säkerligen har vi några av intresse för dig. Klicka här på aktiviteter Länken Laholm så får du en komplett överblick av samtliga aktiviteter vi erbjuder våra medlemmar.

Vad kostar ett medlemskap?

Ett medlemskap på Kamratföreningen Länken Laholm kostar 200 kronor per år. De flesta aktiviteter är gratis medans andra som lunch subventioneras till ett lågt pris. Vissa aktiviteter har priser som bygger på att man som medlem betalar en slant för att delta men samtliga aktiviteter är gratis eller ett lågt pris för att delta.

Hur många medlemmar har Länken i Laholm?

Vi har ungefär 70 aktiva medlemmar som kommer och går. En del medlemmar är här dagligen medans andra dyker upp för speciellla aktiviteter som whist och bingo till exempel. Men du är aldrig ensam och har du en dålig dag kan ett besök på Länken lyfta dig genom att umgås och prata med andra medlemmar i samma situation. Kom och drick en kopp kaffe för 2 kronor med vetebröd eller drick en läsk för 5 kronor.

Var ligger era lokaler?

Sväng in vid Konsum och kör hela vägen upp till vändningsplatsen och parkera bilen eller lås cykeln. Våra lokaler är i funkishuset med vitt tegel som du ser från parkeringen. Välkommen till kamratföreningen Länken Laholm!

Vad är den gyllene regeln alla medlemmar måste respektera?

Medlemmar är bara välkomna när de är nyktra. Denna regel är mycket viktig av respekt för andra medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm. Om man uppträder på ett sätt som gör att man verkar berusad har den soom är ansvarig skyldigheten att låta medlemmen utföra en alkotest genom att blåsa för att visa att man är nykter.

Vilka öppettider har vi på Länken?

Vi kan stolt säga att vi har öppet alla dagar mellan 9:00-15:00. Vissa dagar har vi aktiviteter som bingo, dart, tipspromenad och whist då vi dessa dagar har öppet längre.

Vilken av alla våra aktiviteter är mest populär bland medlemmarna?

Det måste nog vara den biljard Laholm erbuds om man är medlem på Kamratföreningen Länken Laholm. Från det att vi öppnar tills vi stänger är biljardbordet praktiskt taget upptaget hela tiden.

Ställ en fråga om frågor och svar inte besvarade din fråga

Ställ en fråga

Frågor är grunden för alla svar.
Var inte blyg!

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!