Eniro recensioner

 Trots att Google recensioner för Länken är långt viktigare än Eniro recensioner för Länken ska man inte missta sig vikten av att få fler Eniro recensioner. Google ser varje Eniro recension som en positiv signal.

Eniro recensioner för Länken

Eniro recensioner

 

Här nedan ser du Eniro recensioner för Länken som har lämnats på Eniro som medlemmar och övriga har lämnat som ett känslouttryck för det arbete Kamratföreningen Länken Laholm gör i kommunen som våra medlemmar verkligen behöver. Om du inte har lämnat en Google recension ännu kan du skrolla ner under Eniro recensioner för Länken och klicka på lämna en recension.

Jag gjorde samhällstjänst på Kamratföreningen Länken Laholm. Mitt första intryck var en gemenskap som välkomnade mig med öppna armar. Under tiden jag var där förstod jag missbruket av alkohols karaktär som flera medlemmar brottandes med och förlorade. Tack för att jag fick delta i alla era aktiviteter som biljard, whist. Boule, grillning, tipspromenader, sällskapsspel och umgänge i soffhörnan där intressanta ämnen diskuterades. Tack för att ni fanns för mig vilket ledde till att jag blev medlem.

Egzon Behramaj

Medlem

Kamratföreningen Länken Laholm är en ideell förening som bedriver ett aktivitetscenter för personer med alkoholproblem. Öppet alla dagar året runt mellan 9:00-15:00. Med gemensam kraft hanterar vi medlemmar tillsammans vårt beroende av alkohol som medlemmar på Länken Laholm. Vi har fullt med aktiviteter som biljard, whist, 21, dart, tipspromenader, film och sport. Vi gör mer än så som utflykter tillsammans med våra vänner på Länken i Laholm.

Karl Göransson

Website Manager

Kamratföreningen Länken Laholm är den klart bästa ideella föreningen jag har upplevt med gedigen omtanke för sina medlemmar som erkänt att de är maktlösa inför alkoholen. Kamratskapen är stark bland medlemmar som känner varandra väl sedan många år tillbaka. Den gyllene regeln är att du som medlem kommer nykter när man vistas i Länkens lokaler. Den starka gemenskapen och olika aktiviteter som pågår hela dagen gör Länken i Laholm till den bästa ideella förening jag har upplevt.

Johan Heiner

Medlem

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Gallery med medlemmar

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!