Dart Laholm

Kamratföreningen Länken laholm erbjuder dart Laholm kan delta i och vara del av gemenskapen vi byggt upp över mer än 40 år. Välkommen!

Dart Laholm

Dart Laholm erbjuds varannan måndag 16:00

dart Laholm

Dart Laholm

Dart uppskattas av luttrade spelare med många trippel tjugo här på Kamratföreningen Länken Laholm

Kamratföreningen Länken Laholm

Darttävlingar mot medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm är en populär aktivitet bland medlemmarna som alltid har en hög uppslutning inför tävlingen.

Dart spelas mestadels av våra mest aktiva medlemmar och det är nästan alltid kamp om vem som vinner mer än många av de andra aktiviteter Länken Laholm erbjuder.

Det kan många gånger vara rätt lugnt under eftermiddagarna då dart står på schemat. Men när klockan närmar sig 16:00 kommer dom en efter en för att kämpa om prispengarna som fördelas bland de tre bästa spelarna.

Många av de aktiviteter Länken Laholm erbjuder brukar det finnas några som är snäppet bättre än resten av fältet. Så är det inte när vi spelar dart. Många är bra men det är alltid jämt och vem som helst kan platsa bland de tre bästa.

dart Laholm
dart Laholm

Upplev dart Laholm erbjuds på Länken

 

En av våra starkaste sidor är att Kamratföreningen Länken Laholm är en förening med en rad olika aktiviteter vi har att välja bland. Dart som spelas på Länken är en av många populära, roliga och spännade aktiviteter.

Det är som sagt aldrig givet vem som tar hem potten som vinnare eller bland dom tre bästa. Det gör det mycket spännande för det är ofta så jämt när det drar ihop sig.

Men nu när vi har kastat dart ett antal år har samtliga deltagare blivit klart mycket bättre. I börja var vissa glad att de träffade tavlan medans andra var lika förvånade att de träffade tavlan.

Varannan måndag klockan 16:00 spelar vi dart som alla är välkomma att delta i som medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm.

Dart Laholm

Dart Laholm erbjuds varannan måndag 16:00 med sommaruppehåll

Dart spelas varannan måndag 16:00

Länken erbjuder fina priser till vinnare

Kasta en pil mellan benen och träffa tavlan

Medlemskap krävs för att delta i våra aktiviteter

Spela inte dart sjuk om du kan smitta andra

Må du vinna dart och njuta av resan dit

dart Laholm

Dart Laholm

Den dart Laholm erbjuds på Länken är kul

Den dart medlemmar tävlar på Länken känns nästan som en pubmiljö. Det måste jag erkänna för innan jag blev medlem i Kamratföreningen Länken Laholm har jag aldrig spelat dart nykter. På tal om barmiljö har jag heller inte spelat biljard Laholm spelar nyktra hela dagarna som medlemmar i Länken.

Det är lika många kvinnor och män som deltar när det är dart som står på schemat över aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar. Dart Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken laholm och är väldigt uppskattad av många.

Bingo Laholm

Hösten 2020 kommer Länken fylla lokalerna

Mot årets slut siar jag att vi behöver se oss om efter större och bättre lokaler

Aktiviteter Länken Laholm erbjuder oss medlemmar är många och av många olika slag. Vårt mål har de senaste 30 åren haft gott om tid att lägga upp ett späckat schema med aktiviteter.

Våra olika aktiviteter underhåller vi oss med både i och utanför Länkens lokaler. Vissa är nära till hands som boule till exempel vid simhallen. Andra aktiviteter reser vi till. Då arrancherar vi platser för alla i medlemmars bilar som tar os dit vi ska.

Dart Laholm kan delta i på Länken kräver ett medlemskap för 200 kronor per år. Men då innefattar det alla våra aktiviteter.

Det är bara några av våra olika umgängesformer som vi erbjuder våra medlemmar. Klicka här på aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar så ser du att vi har en ideell förening som sjuder av liv.

Välkommen till Kamratföreningen Länken Laholm!

länken

Dart Laholm

Festligheter gratis på högtidsdagar för våra medlemmar

Det är ofta vid högtidsdagar våra medlemmar behöver varandra som mest

dart Laholm

Aktiviteter Länken Laholm

Några av de aktiviteter Länken Laholm erbjuder

När man tänker till om Länken Laholm så har vi erbjudit boule som aktivitet i flera år nu så spelarna blir bättre och bättre. Det märks att vi utvecklar vårt spel med både rätt strategi och siktet. Det är en av våra mest populära aktiviteter idag och har en god uppslutning. Du behöver som sagt vara medlem i Kamratföreningen Länken Laholm för att kunna delta. Melemskapet kostar 200 kronor per år. Men då har du även möjlighet att delta i en rad andra aktiviteter Länken Laholm erbjuder.

Dart Laholm

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

läs mer
Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

läs mer
Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

läs mer

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Dart Laholm

Spelare om att dart Laholm spelar på Länken

Dart Laholm erbjuder sina medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm är alltid en jämn kamp fram tills någon kastar den avgörande pilen. Det är alltid jämt och ingen som vinner regelbundet. När Kamratföreningen Länken spelar dart är det bra uppslutning med många spelare som har blivit bättre under årens gång. När det drar ihop sig inför finalen är det ofta olika 4 personer som gör upp om prispengarna. De tre första delar på potten och inte minst äran för den som går vinnande ur bataljen med spelet dart som varit populärt genom åren bland oss medlemmar.

Carl Göransson

Website Manager

Personligen spelar jag mest biljard Laholm erbjuder oss spelare alla dagar i veckan och jag brinner verkligen för min biljard. Men jag deltar i flera andra aktiviteter eftersom Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder oss medlemmar en lång rad aktiviteter att välja bland. Det är härligt att se hur sammansvetsad vår grupp medlemmar är. Dessutom har Länken väldigt få grupperingar som ofta söndrar trevliga föreningar som därför blir något helt annat. Visst finns det medlemmar som siktar på att göra karriär som styrelsemedlemmar. På det hela taget är Länken en välskött förening som hjälper mig och andra med samma problematik vad gäller alkohol.

Anders Huttunen

Vass Biljardspelare

Jag kan ha vunnit dart Laholm spelar på Länken med medlemmarna men jag är inte riktigt säker. Hur som helst tycker jag det är en mycket kul aktivitet och alla verkar trivas och må bra i gemenskapen när vi kastar dart på Länken. Om man ser på alla aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar är det alltid lika trivsamt då vi alla samlas kring en viss aktivitet för att göra något tillsammans. Det är då man verkligen känner behörighet mellan oss medlemmar som behöver varandra som stöd här på Kamratföreningen Länken Laholm.

Stefan Erlandsson

Medlem som känner behörighet

Dart Laholm kan spela med oss som medlemmar i Kamratföreningen Länken Laholm är ett trevligt inslag bland många aktiviteter som ska bli fler efter vi har njutit av en underbar sommar. Jag har skälv inte varit med och kastat dart så många gånger ännu men jag tänker försöka utmana toppskiktet när tillfälle ges. Just nu är jag igång och försöker hitta sommaraktiviteter som vi kan delta i som medlemmar tillsammans. Vad sägs om obligatoriskt nakenbad varje lördag neranför Marias Camping i sommar? Det är en aktivitet som skulle hjälpa oss lära känna varandra in på bara skinnet. Skämt åsido så tycker jag minigolf i mellbystrand är en självklar aktivitet vi måste genomföra i sommar.

Rolf Hökerud

Ordförande vars assistent Calle skrev detta

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!