Conditori Cecil

Det bästa kaffet i Laholm sedan 1946

Välkommen till Conditori Cecil som gör allt för en underbar kopp kaffe till dig. Välj en tårtbit eller kondisbitar för att göra din smakupplevelse komplett.

Conditori Cecil serverar underbara koppar kaffe

Allt vårt bakverk kommer till sin absolut bästa rätt på Conditori Cecil med en underbart god kopp kaffe tillsammans med våra kondisbitar och tårtor.

Conditori Cecil

Conditori Cecil Galleri

Conditori Cecil behöver upplevas på plats för att till fullo njuta av dess historik och passion för det goda i livet. Här avnjuts kondisbitar medans man köper det godaste brödet i Laholm och beställer den perfekta tårtan till en högtidsdag. Välkommen in och ta del av vår förkärlek för nöjda kunder som lämnar 5-stjärninga Google recensioner om Conditori Cecil.

Kaffet på Conditori cecil

På Conditori Cecil brinner vi för en härlig kaffeupplevelse. Bryggkaffet och espresson som serveras i vårt konditori är ett s.k. specialkaffe, eller Specialty Coffee som det heter på engelska. Visste du att enbart doften av kaffe kan vara tillräckligt för att du ska vakna till och må bra? Det finns nämligen studier som har visat att doften av kaffebönorna påverkar laboratorieråttors hjärnor på ett positivt sätt.

Single Origin

Ett Single Origin-kaffe kommer från en specifik region. En av de stora fördelarna med Single Origin är att det ger små bönder en möjlighet att få ut sitt kaffe på marknaden utan att behöva producera stora volymer.

Bryggkaffe

På Conditori Cecil har vi tre olika och väl utvalda bryggkaffe – alla med sina speciella smakprofiler och ursprung. Njut av en perfekt kopp kaffe från Brasilien, Colombia, Etiopien eller någon annan region för kaffe.

Espresso

Konditori Cecil espressoblandning är omsorgsfullt utvald för att skapa en välbalanserad espresso för såväl nybörjare som konnässörer – givetvis med en rostprofil som är optimerad för bästa smak vid espressobryggning.

Conditori Cecil kondisbitar

Cafe Cecil serverar en underbar kopp kaffe

Rostning, bönor, kvalitet och aromer är viktiga faktorer för att vi stolt ska kunna servera våra gäster en riktigt god kopp kaffe. Allt detta hamnar dock i skymundan om vi inte med stolthet kan säga att kaffet är odlat under sunda förhållanden. Avgörande för att kaffet ska komma till sin rätta smak är dessutom färskheten. Det är just nyrostat kaffe som har flest delikata smaker och aromer.

Tårtor Conditori Cecil bakar och serverar

Conditori Cecil bakar en rad olika tårtor som kan köpas hela eller serveras som bit till en utsökt kopp kaffe. Det är med passion och kärlek för konsten att baka tårtor som vi motiverar oss att servera de godaste mest underbara tårtorna i Laholm.

Kondisbitar Conditori Cecil bakar och serverar

Conditori Cecil erbjuder ett stortt sortiment kondisbitar till en utsökt kopp kaffe. Vår målsättning är att leva upp till det höga kravet som konditoriet har sedan starten 1946. Välkommen in och upplev vad som var och vade det är och var vi är på väg.

Om Conditori Cecil

Vi som jobbar på Conditori Cecil är en engagerad och brokig skara människor. De flesta av oss i cafeet känner ni igen sedan tidigare.

Nya ansikten är de nya ägarna Åsa och Rickard. Sedan i somras jobbar Carina Carlström med oss, Carina är ett tillskott i produktionen.

Rose-Marie ”Rosse” kanske ni inte känner igen men som varit med oss sedan 2015. Hon tillsammans med Åsa ser till att bröden, frallorna och vetebrödet är sådär fantastiskt varje dag. Bakom kassan har vi, Utöver Rickard, Linnea, Kristina och Malin

Conditori Cecil
Rickard

Rickard

Konstnärlig Ledare

Malin

Malin

Cafebiträde

Åsa

Åsa

Konditor

Rosse

Rosse

Bagare

Kristina

Kristina

Cafebiträde

Carina

Carina

Bagare

Linnea

Linnea

Cafebiträde

Färska kaffebönor

  • Investera i en ordentlig kvarn för hemmabruk
  • Mal aldrig mer än du behöver för stunden
  • Förvara alltid bönor i sin originalförpackning
  • Förvara kaffet i rumstemperatur
  • Våga prova något nytt
  • Våga prova något annat än mörkrost
  • Överdosera inte mängden kaffe: risken är att kaffet smakar bittert

Fantastiskt Kaffe

Det brunsvarta pulvret som du blandar till morgon-, frukost-, lunch-, eftermiddags- och kvällskaffe kommer från bönor som i sin tur kommer från de frukter som växer på kaffeträd. I Sverige så är vi världsmästare på att dricka kaffe men vi får importera våra kaffebönor från länder där kaffet växer naturligt. Det är ingen hemlighet att de bästa kaffebönorna ger det bästa kaffet, och det är därför som det utförs kaffebönor test.

Vi välkomnar kaffeälskare att komma och pröva våra olika kaffesorter som får den bästa kaffeälskaren att få ett leende på läpparna. Låt oss visa hur man kan få en kopp kaffe att smaka så särdeles bra.

Conditori Cecil

Coffee Bean

Bästa kaffebönorna

Coffee Bean

Kvalitetsmjölk

Coffee Bean

Perfekta smaken

Det kan ta tid att finna kaffet som man gillar allra bäst. Kaffeautomaten på jobbet kan mycket väl vara en hit med kaffe som smakar gott. De bästa kaffemaskinerna som är till för arbetsplatser kommer med bra kaffebönor och en malteknik som gör att aromen inte försvinner. För hemmet så kan man dock välja lite enklare metoder som till exempel en kaffepress. Har man en press så kan man börja experimentera med bönor.

Ta en titt på vårt utbud

Vi har ett brett utbud på Conditori Cecil som kan delas upp i tårtor, kondisbitar och bröd.

Tårtor

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om vårt underbara sortiment av tårtor. Vi har bara det bästa utbudet av tårtor som du hittar i Laholm.

Kondisbitar

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om och se vårt underbara sortiment av kondisbitar. Vi har det bästa utbudet som du hittar i Laholm.

Bröd

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om och se vårt underbara sortiment av bröd för alla. Vi har det bästa utbudet som du hittar i Laholm.

Google recensioner för Conditori Cecil

Det finns inget bättre betyg än 5-stjärninga Google recensioner. I skrivande stund har Conditori Cecil 286 Google recensioner. Här nedan kan du läsa ett urval och klicka här på Google recensioner för Conditori Cecil för att läsa alla.

Den godaste banan bakelse jag ätit och kanske den godaste bakelsen ever!
Köpte med mig pizza deg som var fantastisk god den med…

Gillar att de behållit det gamla…

Att de återvinner gammalt porslin mm Finns tillräckligt mycket modernt och nytt..

Lena Holmberg

Kund

Laholm är en pittoresk liten stad som bara är så, så härlig o fin.

Conditori Cecil är ett trevligt café med trevlig personal o trevliga kunder som man kan prata med. Goda underbara bakverk, bara svårt att välja.

Tur jag sommarjobbar i Laholm så jag kan smaka olika bakverk varje gång jag går dit.

Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna o kolla in väggmålningarna, de är fantastiska.

Marie Georgsson

Kund

Världens bästa fik och bra service från personalen. Världens bästa kanelbulle och gott kaffe. Miljön är gammaldags och väldigt mysig och bra priser.

Johanna Andersson

Kund

Samma utbud så länge jag kan minnas. Personalen gör detta lilla fik till ett populärt ställe.. Alltid rent och snyggt. Och fattas det något är det bara att fråga.

Ninni Sjölund

Kund

Conditori Cecil stödjer Kamratföreningen Länken Laholm sedan många år tillbaka. Tack vare deras stöd kan vi bjuda våra medlemmar på gratis kondisbitar som inte bakats samma dag. Vi får färskt bröd för våra medlemmar att ta hem för att erbjuda lokalt bakat bröd för familjen.

Karl Göransson

Kamratföreningen Länken Laholm

Underbart ställe, helt enkelt. Trevligt och personligt inrett, väldigt trevlig personal och hög kvalitet på bakverken. Ett fint läge, mitt på torget i en fin liten stad skadar ju inte heller.

Erik Landervik

Kund

Ett ställe som vi återkommer till ibland. Åt en väldigt god sillamacka, ett frasigt wienerbröd och en fin nötkaka. Köpte hem en focaccia och ett vitlöksbröd. Glad och trevlig personal. Mysig inredning. Vi kommer snart igen.

Ingmari Ekenstierna

Kund

Mysigt gammaldags café, stort utbud av kakor o mackor. Helt underbar inredning framför allt på toan. En smakupplevelse jag rekommenderar starkt på Conditori Cecil.

Annika Ström

Kund

Läs flera hundra Google recensioner som Conditori Cecil har fått

Lämna en recension och berätta för världen om din upplevelse på Conditori Cecil.

Conditori Cecil stödjer Kamratföreningen Länken Laholm

Conditori Cecil har i många år varit en av Laholms bästa företagssponsorer för Kamratföreningen Länken Laholm. Vi får vad som inte såldes dagen innan för Conditori Cecil säljer bara vad som bakats samma dag. Allt som blir över går till föreningar som Kamratföreningen Länken Laholm med flera gissar vi tack vare Café Cecil.

Välkommen!

Veckodagar

7:00 -18:00

Lördagar

8:00-16:00

Telefonnummer

0430-10575

Mail

043010575@conditoricecil.se

Address

Stortorget 10

31230 Laholm

Sociala medier

 

Hitta oss

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!