Conditori Cecil Tårtor

Vi har den perfekta tårtan som passar perfekt för dina festligheter som vi vill baka för dig och dina vänner som är inbjudna. Låt oss se till att allt blir perfekt för ditt evenemang

Conditori Cecil tårtor

Låt våra bagare skapa exakt rätt Conditori Cecil tårtor Laholm har blivit vana att vi skapar för att deras kaffeupplevelse med en tårtbit är pricken över iet.

Coffee Bean

Bästa bönorna

Vårt kaffesortiment är noggrannt utvalt för den absolut underbaraste kaffeupplevelsen

Coffee Bean

Kvalitetsmjölk

Noga utvald mjölk till ditt kaffe är en lika viktig ingrediens för den bästa kaffeupplevelsen till tårtor

Coffee Bean

Perfekt blandning

Det är med omsorg vi väljer att servera kaffe som underbar smakupplevelse med tårtor

Conditori Cecil tårtor

Ta en titt i vårt galleri här nedan med Conditori Cecil tårtor Laholm erbjuds till ditt evenemang med vänner som uppskattar det goda till den perfekta koppen kaffe

Bönsortimentet

Platser

Galleri med Conditori Cecil tårtor

Här nedan vattnas det i munnen när man tar del av Conditori Cecil tårtor Laholm erbjuds som bit till kaffet eller till kaffet som serveras efter maten i goda vänners lag

Vårt kaffegalleri

När man hela tiden söker den mest underbara smakupplevelsen för att tillfredställa en konnässör av kaffe lär man sig att bara servera perfekt kaffe till våra kunder som besöker oss

Vår historia

Conditori Cecil har i snart 75 år serverat underbara smakupplevelser som kondisbitar och tårtbitar till kaffet. Vi bakar tårtor på beställning och vårt breda sortiment av bröd är en viktig del av verksamheten. Målsättningen är att leva upp till den anrika historia som finns i väggarna på vårt underbara konditori.

Teamet bakom Conditori Cecil tårtor

Det är med känslan att servera något utöver det vanliga som vårt tem, vår personal, strävar efter att varje besökare kommer ihåg denna underbara miljö som funnits i lokalerna i modern tid. Prova en bit tårta för en underbar smakupplevelse till det perfekta kaffet

Rickard

Rickard

Konstnärlig Ledare

Åsa

Åsa

Konditor

Kristina

Kristina

Cafebiträde

Malin

Malin

Cafebiträde

Rosse

Rosse

Bagare

Carina

Carina

Bagare

Linnea

Linnea

Cafebiträde

Conditori Cecil galleri

Precis som andra moderna och medvetna leverantörer verkar Åsa och Rickard förstå vad som ligger i tiden för den nutida konsumenten. En plats där allt får lov att gå lite långsammare igen och där gemenskapen och det sociala livet får en naturlig plats i samhället. Härinne på Conditori Cecil ska alla känna sig välkomna, säger Richard när han sagt hejdå och tack för idag till de kvinnor som haft sitt klubbmöte i den innersta delen av den gamla byggnaden.

Ta en titt på vårt utbud

Conditori Cecil har ett brett sortiment som kan delas upp i tre lika viktiga segment. Tårtor, kondisbitar och bröd. Klicka på vad du vill veta mer om här nedanför.

Tårtor

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om vårt underbara sortiment av tårtor. Vi har bara det bästa utbudet av tårtor som du hittar i Laholm.

Kondisbitar

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om och se vårt underbara sortiment av kondisbitar. Vi har det bästa utbudet som du hittar i Laholm.

Bröd

Conditori Cecil

Här kan du se och läsa om och se vårt underbara sortiment av bröd för alla. Vi har det bästa utbudet som du hittar i Laholm.

Google recensioner för Conditori Cecil

Det finns inget bättre betyg än 5-stjärninga Google recensioner. I skrivande stund har Conditori Cecil 286 Google recensioner. Här nedan kan du läsa ett urval och klicka här på Google recensioner för Conditori Cecil för att läsa alla.

Tjusig räkmacka!

Jeppe Jeppsson

Kund

Mysigt klassiskt café

Henrik Pärsén

Kund

Trevlig miljö med 50-60-tals musik i bakgrunden. Goda kakor.

Torgny Fridlund

Kund

Trevligt och anrikt café.

Fredrik Markkula

Kund

Härligt med hembakat.

Ulla Daffy Ek

Kund

Alltid lika gott här dom få gånger man besökt konditoriet. Före SERVE’s

Connyofthedead

Kund

Gott kaffe, bra service, goda bakverk.

Karin Persson

Kund

Trevlig personal. Lunch finns med! Väl värt ett eller två besök per dag.

martin Wikström

Kund

Mysigt ställe, värt ett besök både för en lättare lunch eller fika.

Mattias

Kund

Laholm är en pittoresk liten stad som bara är så, så härlig o fin.
Cecil är ett trevligt café med trevlig personal o trevliga kunder som man kan prata med. Goda underbara bakverk, bara svårt att välja. Tur jag sommarjobbar i Laholm så jag kan smaka olika bakverk varje gång jag går dit. Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna o kolla in väggmålningarna, de är fantastiska.

Marie Georgsson

Kund

Ett ställe som vi återkommer till ibland. Åt en väldigt god sillamacka, ett frasigt wienerbröd och en fin nötkaka. Köpte hem en focaccia och ett vitlöksbröd. Glad och trevlig personal. Mysig inredning. Vi kommer snart igen.

Ingmari Ekenstierna

Kund

Läs alla Google recensioner om Conditori Cecil!

Här kan du läsa hundratals recensioner om smakupplevelser på Conditori Cecil.

Conditori Cecil kondisbitar

Conditori Cecil med Rickard Andersson

Rickard är hallänning och född i Laholms kommun där hans föräldrar har lantbruk. Sedan en tid tillbaka har han bosatt sig på gården intill föräldrahemmet. Åsa fann han uppe på Hallandsåsens topp där hon stod och bakade på ett annat fik. Efter att ha testat många branscher i sommarstaden Båstad kände Rickard att Laholm ändå var platsen han ville bygga sin framtid tillsammans med Åsa och deras familj. När vi en dag satt härinne och åt frukost med hela familjen sa Åsa att det är ju ett sånt här ställe vi ska ha! När det samtidigt visade sig vara till salu, något vi inte visste innan vi gick in, kändes det helt rätt för oss, berättar Rickard med värme i rösten.

Välkommen!

Veckodagar

7:00 -18:00

Lördagar

8:00-16:00

Telefonnummer

0430-10575

Mail

043010575@conditoricecil.se

Address

Stortorget 10

31230 Laholm

Sociala medier

 

Hitta oss