Boule Laholm

Vi på Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder boule Laholm kan spela om de är medlemmar i Länken. Vi har alltid väldigt trevligt när vi kämpar mot varandra i tuffa matcher boule.

Boule Laholm

Boule Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken

boule Laholm

Vi spelar boule på banorna vid simhallen

Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder boule Laholm kan delta och spela med oss om de är medlemmar i Länken. Medlemsskapet kostar 200 kronor per år och ger dig tillgång att delta i en rad olika aktiviteter som vi erbjuder våra medlemmar.

Det är många av våra medlemmar som har fastnat för Boule och är rätt vassa generellt. Vi har en hel del spelare som är riktigt bra samt några som är medlemmar i Laholms Boulesällskap och tävlar när det ges tillfällen.

Det är naturligtvis säsongsbetonat och vi spelar varje vår och sommar regelbundet. Den boule du kan spela med oss på Länken som medlem håller en skaplig klass. Den är mycket uppskattat då uppslutningen är hög vid varje tillfälle som boule står på schemat.

Nybörjare och de som har erfarenhet av boule sedan tidigare kommer säkert uppskatta att spela med oss på Kamratföreningen Länken Laholm.

boule Laholm
boule Laholm

Spela boule som del av gemenskapen 

Den boule du kan spela med Kamratföreningen Länken Laholm är tillsammans med en härlig grupp laholmare som gemensamt ser till att aktivera oss på en rad olika sätt med andra medlemmar i föreningen.

Boule är en av dom mest populära aktiviteterna när det är säsong att spela och vara utomhus. Här spelar du med en härlig blandad grupp där spelarna både är mer och mindre tävlingsinriktade. Vi ser det främst som en aktivitet vi kan göra tillsammans och må bra i gemenskapen med de andra medlemmarna.

Du kanske spelar boule i en annan förening som inte spelar tillräckligt ofta. Då kan du bli medlem i Kamratföreningen Länken Laholm och delta när vi kämpar för att komma närmast den lilla lilla bollen.

Välkommen att ta kontakt med oss om du känner att de aktiviteter Länken Laholm erbjuder passar dig.

Boule Laholm

Galleri med spelare som engagerat spelar boule

Boule Laholm

Mer om den boule Laholm spelar på Länken

boule Laholm

Boule spelas på våren och sommaren

Våra lokaler ligger nära banorna

Varannan vecka serveras boule på schemat

En grupp som uppskattar nya motståndare

Rökning bara tillåten i pauserna

Du behöver vara medlem för att spela boule

aktiviteter länken laholm

Länkens 7 punkter

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

Lämna en recension om Kamratföreningen Länken Laholm!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.

Länken Recensioner

Läs våra Länken Recensioner

Jag spelar själv inte boule för att jag har noll bollkänsla men man kan delta ändå. Med det sagt får jag göra det någon gång så att andra medlemmar som om och om säger att jag borde vara med ska förstå när dom ser mitt spel att det är bättre jag avstår. Men som jag sett så deltar väldigt många av våra medlemmar när det vankas boule i Kamratföreningen Länken Laholm. Jag har varit med som åskådare och förstår varför vi har så stor uppslutning för alla har väldigt trevligt tillsammans när de gemensamt spelar matcher lika mycket för att vinna som för att underhållas. Den boule alla våra medlemmar har möjlighet att spela är definitivt här för att stanna. Men jag gör alla en tjänst genom att avstå denna aktivitet.

Carl Göransson

Website Manager

Det är med stort intresse jag försöker skjuta mina motståndares bollar åt fanders och lägga mina närmast den lille. Dom säger att boule är ett sällskapsspel men jag ser det som fullt krig och när matchen är slut ska jag banne mig vara en av vinnarna. Det händer att jag inte är det men oftast går det rätt hyfsat. Ronny som nyss har gått i pension var en riktigt bra skytt. Han kunde som missiler skicka iväg bollarna på det sätt jag försöker eliminera mina motståndare. Att ha kul är det mest väsentliga och det har vi när vi spelar boule Laholm är välkomna att spela med oss som medlemmar i Kamratföreningen Länken Laholm. Vi välkomnar alltid nya medlemmar och ser till att de trivs och har trevligt i gemenskapen vi har byggt upp under åren. Mest av allt är jag tacksam för den hjälp Länken har gett mig så att jag idag är en nykter alkoholist sedan 12-13 år nu.

Roland

Vinnare i boule

Varje gång det är dags för boule spelar jag tillsammans med våra andra medlemmar i Kamratföreningen Länken Laholm. Jag vet inte men det känns som om jag blir bättre och bättre på att hamna nära den lilla bollen vi alla siktar in oss på. Men om jag vinner eller förlorar är inte det viktigaste. Jag spelar mest för att alla på Länken som deltar är på gott humör och har kul tillsammans. Så jag gör så gott jag kan och kul är det för ibland går det riktigt bra. Men det är bara en av många aktiviteter Länken Laholm erbjuder oss medlemmar. Jag är med i det mesta och tillsammans med vänner man känt i flera år är man i gott sällskap. Att ha kul tillsammans i en härlig gemenskap är huvudsaken.

Britt

Boulespelare på Länken

Boule Laholm erbjuds spela när de är medlemmar i Kamratföreningen Länken Laholm visar nästan alla våra medlemmar stort intresse för. Det är en av våra mest populära aktiviteter Länken Laholm har blivit riktigt bra på. När man ser vissa spela ser man att de är rätt så luttrade så nog blir våra medlemmar bättre och bättre. Jag har spelat med Ronny som tidigare var ansvarig här på Länken och han är en riktigt bra boulespelare. Jag tror hans stora intresse och kunskap vad gäller strategiskt spel har haft en positiv påverkan på spelets kvalitet. Som eldsjäl för spelet har han med all säkerhet genomsyrat föreningens intresse för boule som idag är omfattande. Flera av våra bättre spelare åker ut och tävlar framgångsrikt mot andra klubbars medlemmar. Om du är intresserad av att spela boule som Länkenmedlem är du välkommen in i gemenskapen.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!