Presentation av bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm

Välkommen till det första blogginlägget på bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm. Som website manager för hemsidan har jag höga förhoppningar med bloggen som kan ge fantastiska resultat för vår hemsida därigenom för Kamratföreningen Länken Laholm.

Bloggen kan användas av samtliga medlemmar

Nu när vår nya hemsida har publicerats kommer alla medlemmar få möjlighet att lära sig hur man skapar blogginlägg om intressen och allt mellan himmel och jord som andra kommer vilja läsa som delar varje bloggares intresse.

Blogginläggen kan handla om vad som helst som du vill skriva om. Genom att flera medlemmar börjar blogga om olika intressen eller om sina liv kommer den när många kommer igång fyllas med intressant material från våra olika medlemmar.

Vi har medlemmar med spetskompetens inom allt möjligt som kan samsas på vår blogg. Allt eftersom du som medlem publicerar blogginlägg på bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm får du hela tiden fler och fler följare. Genom att använda olika kategorier som vi kommer lägga upp blir det enkelt för besökare att ta del av bara dina inlägg och andras inom samma kategori.

Den kan till exempel handlla om biljard Laholm. Klickar du på den länken kan du läsa och se Anders Huttunen in action på biljardbordet. Han korades nyss till årets biljardspelare på Kamratföreningen Länken Laholm.

biljard Laholm
Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Vad kommer du kunna läsa om på bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm?

Jag hoppas få lära så många medlemmar som möjligt hur man som medlem kan skriva om vad som faller dig in. Det finns alltid många andra som delar dina intressen som de kan ta del av i form av blogginlägg på bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm.

Spetskompetens från Hacka #1

Roger “Hacka” Gustavsson som är länkenmedlem sedan många år tillbaka har två stora intressen där han sitter inne med spetskompetens som heter duga. Vi köpte alla våra skivor i ljudbutiken som han drev i många år då man som nu återigen lyssnar på LP-skivor. Han kan kanske mer än någon annan i Sverige om ett visst antal artister. När han börjar publicera inlägg om dessa artister kommer han snabbt bli Sveriges auktoritet på varje enskild artist.

Varför är det bra för bloggen på Kamratfreningen Länken Laholm?

När han börjar ranka överst för allt om dessa artister och band kommer vår hemsida få massvis med trafik. När det sker kan vi med Googles annonsnätverk automatiskt visa riktade annonser till varje enskild besökare vilket ger Länken provision för varje person som klickar på en annons och gör ett inköp.

Spetskompetens från Hacka #2

Liverpool

Få är så fanatiskt intresserade och kunnig på fotboll som Hacka är här i Laholm. När det kommer till Liverpool är det få som slår honom på fingrarna i kunskap över hela Sverige.

Vad innebär det för bloggen på Kamratföreningen Länken Laholm?

Samma sak som med musik kommer Hacka efter en rad djupt insatta inlägg om Liverpool börja ranka överst i Sverige när fans googlar om Liverpool. När det sker får han med varje nytt inlägg fler och fler som följer hans inlägg på vår blogg med text, bilder och Youtubefilmer om Liverpool.

När vi börjar få fullt med besökare som läser hans inlägg efter och före varje match visas riktade annonser från Google till varje enskild besökare. Ingen ser samma annons utan annonser som är riktade till just den besökarens tidigare aktivitet på internet.

Varje person som klickar på en annons får Länken provision av Google för. Vi kan lägga upp annonsnätverket så att 50% av provisionen går rakt in på Länkens bankkonto en gång i månaden och 50% rakt in på Hackas konto.

Hacka får ordning på sin ekonomi samtidigt som det trillar in pengar till Länken.

Han kan med andra ord få ordning på sin ekonomi med hjälp av att han hjälper Länken få in pengar samtidigt som han belönas personligen.

Varför gör han inte det på egen hand och tar 100% av pengarna själv?

Det viktigaste och svraste för alla hemsidor på internet är att ranka överst i Google. Då jag inte pratar med någon om mitt liv på Länken då jag väljer att leva ett väldigt privat liv där få har någon aning om vad jag har gjort tidigare i mitt liv och vad jag gör nu.

Alla drömmer om att ranka överst i Google och det kommer vi göra på bloggen p Kamratföreningen Länken Laholm

Öppna Google och sök på ranka överst i Google. Eller sök bara på ranka överst. Det räcker. Klicka på det översta alternativet så kommer ni in på min hemsida.

Jag valde att ranka överst i Google med min hemsida för Ranka Överst i Google bara för att visa andra företag att jag kan ranka överst i Google för vad som helst som till exempel för sökorden ranka överst i Google.

Egentligen ska det inte gå att göra det vill Google själva helst göra

Ändå rankar jag inte bara etta utan också tvåa för sökerhets skull. Alla som vill lära sig ranka överst i Google söker i Google på ranka överst i Google. Läser dom mitt inlägg ranka överst i Google och förstår hur jag exakt beskriver hur man gör för att ranka överst i Google lär dom sig precis allt som man behöver göra för att lyckas ranka överst i Google.

Det här inlägget är sveriges bästa lärare enligt Google hur man går tillväga för att ranka överst i Google.

Jag kanske inte är bäst i Sverige på att ranka hemsidor överst i Google.

Men jag är en av dom bästa i Sverige. När Hacka skrivit klart sitt inlägg har jag innan han börjat enkelt lärt honom alla grunderna för det handlar bara om matematik vilket Hacka gärna berättar att det är en av hans starkaste sidor.

När han är klar skickar han ett sms till mig innan jag optimerar hans inlägg ytterligare med målsättningen att hans inlägg ska ranka överst i Google för de valda nyckelorden han valt att inlägget ska ranka för. Allt arbete är klart för mig att ta all

Men efter 10 års energiskt enda intresse i mitt liv har det inte varit att bygga hemsidor. Jag avskyr det som pesten och jag får inte vara framför en dator i mer än 20 minuter.

Jag söker en lösning för att kunna börja jobba igen

Det är tidskrävande och med en av dom värsta nackartroser med massa diskbråck får jag inte vara framför datorn mer än 20 minuter åt gången

Men lika mycket som jag avskyr att bygga hemsidor älskar jag att skriva blogginlägg som rankar överst i Google.

Det har bara handlat om att knäcka Googles algoritmer som avgör vem som rankar överst för vad i Googles sökmotor de senaste 10 åren för mig.

Men desto svårare desto mer tidskrävande

Men desto svårare desto mer tidskrävande. Ska jag ranka Länkens hemsida överst för mobiltelefoner till exempel är det inte omöjligt men det tar nog minst ett år av hårt arbete varje dag för att nå dit. Men vi kan ranka överst för en rad andra nyckelord som vi sedan låter andra företag  betala för att vi lägger in deras uppgifter på inlägget.

Jag måste få en bättre lösning med min nacke än jag har idag

Problemet är att när jag står hemma och skriver detta inlägget raserar jag min nacke totalt minst en vecka framöver. Jag söker aktivt en lösning på problemet genom att söka efter en kirurg som förhoppningsvis kan göra ingreppp vad gäller alla mina diskbråck. Då kan jag fullt ut lägga ner all den tid jag vill för att hemsidan ska vara vinstgivande i form av ökade intekter på en rad olika sätt som är fullt genomförbara.

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!