Bingo Laholm

Kamratföreningen Länken laholm erbjuder bingo Laholm kan delta i och vara del av gemenskapen vi byggt upp över mer än 40 år. Välkommen!

Bingo Laholm

Bingo Laholm spelar varannan måndag 16:30

bingo Laholm

Bingo Laholm

Bingo Laholm uppskattar spelas av luttrade spelare med många brickor här på Kamratföreningen Länken Laholm

Kamratföreningen Länken Laholm

Bingo Laholm erbjuder medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm är till stor del stödmedlemmar som kommer på utvalda aktiviteter.

Vår bingo består av en stor del stödmedlemmar som man sällan ser på Länken. Sällan syns de på våra många andra aktiviteter Länken Laholm erbjuder.

Men när det vankas bingo dyker det upp och bänkar sig runt borden som är fulla av brickor. Med tanke på antalet brickor som läggs upp av varje spelare framför sig vilket är många.

Kamratenföreningen Länken laholm har ett bingogäng med lång trogen erfarenhet av att spela bingo.

Genomsnittsåldern är relativt hög så bingo är en populär aktivitet för våra äldre medlemmar.

aktiviteter Länken Laholm
bingo Laholm

Upplev bingo Laholm erbjuds på Länken

En av våra starkaste sidor är att Kamratföreningen Länken är en förening med en rad olika aktiviteter Länken Laholm har att välja bland.

Som ni ser på bilderna är bingo en aktivitet som  är populär bland våra äldre medlemmar. På Länken finns någonting för alla. Kamratföreningen Länken Laholm är en aktiv ideell förening. Utefter önskemål lägger vi regelbundet till nya aktiviteter.

Om uppslutningen är bra och intresse finnes så lägger vi till den som ett stående inslag på passande tid bland alla andra aktiviteter Länken Laholm erbuder sina medlemmar.

Bingo Laholm har erbjudits för medlemmar i över 20 år är en stående aktivitet som är väldigt populär bland våra pensionerade bingospelare.

Välkommen att spela bingo varannan måndag 16:30 varannan måndag med sommar uppehåll.

Bingo Laholm

Galleri med spelare som engagerat spelar bingo

Bingo Laholm

Bingo Laholm erbjuds varannan måndag 16:30 med sommaruppehåll

bingo laholm

Bingo spelas varannan måndag 16:30

Länken erbjuder fina priser till vinnare

Vår kassör Claes älskar att vara bingoutropare

Medlemskap krävs för att delta i våra aktiviteter

Spela inte bingo sjuk om du kan smitta andra

Må du vinna full bricka och ha kul på resan dit

Bingo Laholm

När det spelas bingo är det knäpp tyst som i kyrkan

Bingo är ett spel med anor långt för jag fick en bricka när jag åkte med mormor och spelade bingo. Ella min moster var fenomenal på matte och siffror så hon hade hela bordet fullt med brickor. Ändå hann hon med att lägga på det utropade numret på min ynka bricka.

Jag känner igen dessa massiva antal brickor som det spelas på. Personligen förstår jag inte riktigt hur de som spelar bingo hinner hålla koll på alla dessa brickor. Bingo Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken laholm är uppskattad av många.

Bingo Laholm

Hösten 2020 kommer Länken fylla lokalerna

Mot årets slut siar jag att vi behöver se oss om efter större och bättre lokaler

Vi siktar på att fylla lokalen med bingospelare till hösten så att samtliga bord är upptagna varje måndag som vi spelar.

Spelare kommer får gärna gratis boka sin plats i förväg för att garanteras en plats på din favoritplats som för tur med sig.

Aktiviteter Länken Laholm erbjuder oss medlemmar är många och av många olika slag. Vårt mål har de senaste 30 åren haft gott om tid att lägga upp ett späckat schema med aktiviteter.

Våra olika aktiviteter underhåller vi oss med både i och utanför Länkens lokaler. Vissa är nära till hands som boule vid simhallen. Andra aktiviteter reser vi till. Då arrancherar vi platser för alla i olika medlemmars bilar som tar os dit vi ska.

Bingo Laholm kan delta i på Länken kräver ett medlemskap för 200 kronor per år. Men då innefattar det alla våra aktiviteter.

För att nämna några som kan passa bingospelare:

  • Whist
  • Kortspelet 21
  • Tipspromenader
  • Boule
  • Dart

Det är bara några av våra aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar. Välkommen till Kamratföreningen Laholm!

om Länken Laholm

Länkens 7 punkter

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

Lämna en recension om Kamratföreningen Länken Laholm!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.

Länken Recensioner

Läs våra Länken Recensioner

Kamratföreningen Länken Laholm har fått mig att tycka bingo är det roligaste jag någonsin har spelat. Nu har jag blivit så bra att jag har 122 brickor varje gång som jag enkelt håller reda på och missar inte att lägga på en bricka på ett nummer. Det som har gjort mig så intresserad av bingo är för att det bara handlar om skicklighet. Visst har vissa tur ibland och vinner även om de inte har ett bra system. Eftersom jag har räknat ut vilka bollar som kommer i vilken ordning har jag full koll så att jag alltid vinner. När det är full pott som gäller tar jag den alltid till andras förtret.

Carl Göransson

Website Manager

Jag spelade bingo nästan varje gång på Länken tills jag fick reda på systemet Calle hittade som är utvecklat av ett matematiskt geni som knäckte bingo så att den som följer hans system så vinner man nästan varje gång. Ibland kan man ha riktig tur och vinna en rad. Men när det gäller full bricka vinner en av dom varje gång. Jag vet inte vad man ska göra åt det för nu åker dom runt och vinner på bingo överallt. Båda har blivit portförbjudna på den största bingohallen i Halmstad bara för att dom vinner hela tiden och tar alla dom stora potterna. Bingo kommer aldrig bli sig likt igen om fler får reda på det här systemet.

Anders Huttunen

Vass Biljardspelare

Precis som Calle skriver här till vänster tror alla att bingo handlar om tur. När Calle lärde mig sitt bingosystem har jag bara brickor som kommer vinna nästan alla rader. Och om Calle är med då är det bara han eller jag som vinner full bricka. Prata gärna med Stefan Erlandsson eller mig Calle Göransson så förklarar vi gärna hur bingosystemet fungerar framgångsrikt varje gång. Då kan du sluta hoppas på tur och vinna hela tiden. Vi hittade systemet på internet som ett matematikergeni utvecklat. Systemet är så enkelt att lära sig att efter en timma har du förstått hela systemet.

Stefan Erlandsson

Guds gåva till bingo

Som ordförand har jag för all tid och evighet stängt av Calle och Stefan eftersom dom använder ett system som ett matematiskt geni från Ryssland tagit fram. Om det sprids vidare kommer det för alltid ändra hur bingo spelas fortsättningsvis på grund av ett system som gör att det inte är tur vem som vinner. Med detta sytem vinner du alltid för du vet vilka brickor som kommer ta dom stora potterna. Bingobranschen kliar sig just nu i huvudet ganska mycket. De är väl medvetna att binohallar kommer få lägga ner denna underhållningen över hela Sverige. Bingoentusiaster hoppas på bingo i någon annan skepnad.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!