Biljardtävling Laholm

BIljardtävling Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken Laholm börjar till hösten och säsongen med penningvinster och rankingpoäng pågår fram till våren 2021. Den första juni koras Länkens biljardspelare 2021 liksom Anders Huttunen korades till årets biljardspelare 2020. Nu är det upp till honom att inte ramla ner i herren på täppan.

Biljardtävling Laholm erbjuds på Länken

Samtliga i vår första biljardtävling Laholm spelade i som Kamratföreningen Länken Laholm arrangerade var en succé. Alla tyckte de hade jättekul. Alla sa när tävlingen var över att de kommer på varje lördagstävling om dom inte får förhinder. Som arrangör tycker jag vi lyckades få till en biljardtävling Laholm uppskattade på Länken.

Vi tre som fick prispengar lät våra vinstpengar gå vidare som lades i potten för kommande biljardtävling Laholm kan delta i nästa lördag. Bara det säger en hel del vad gäller uppskattningen från de tävlande spelarna. Även om publiken var liten dök det upp ett par ansikten det var länge sedan man såg och som hade sett vårt event på Facebook.

Biljard Laholm

Biljardtävling Laholm kan delta i max 3 lördagar innan man blir medlem på Länken

Här nedan radar vi upp en rad olika faktorer som påverkar biljardligan som Länkens biljardansvarige satt upp i samråd med andra intresserade spelare. Kom gärna med tips och råd hur vi under höst, vinter och vår kan förbättra allt mellan himmel och jord så anpassar vi allt så långt det är möjligt för att skapa högsta möjliga trevnad.

biljardtävling Laholm

8-ball är den spelformen som dominerar

Calle försöker få fler att spela 9-ball

Rankingtävlingar lördagar och små vardagstävlingar spelas från höst till vår

Spelares rankingpoäng uppdateras varje söndag

Icke spelare är välkomna som åskådare

Delta i max 3 tävlingar innan du löser ett årligt medlemskap på Länken för 200 kronor

Dubbel eliminering med våra vinnar- och förlorarstegar integrerar med vår hemsida

Tävlingens visas med Chromcast på TV skärmen så spelare ser vem de möter i nästa match

Länkens biljardliga håller rankingtävlingar varje lördag 13:00 under hösten och våren 2020-2021

Delta i mindre vardagstävlingar som rättvist ger rankingpoäng till färre deltagare

Laholms Sparbank
Laholms Sparbank stödjer Kamratföreningen Länken Laholm

Rankingsystem för biljardspelarna

Samla rankingpoäng som visar vem som leder säsongens biljardliga med ett system som bygger mer på bra prestationsförmåga. Deltar man i en tävling och placerar sig som sämst sjua börjar man plocka rankingpoäng.

Vår huvudsakliga biljardtävling Laholm kan delta i är på lördagar och ger arbetande länkenmedlemmar möjlighet att plocka mycket rankingpoäng.

På lördagar biljardtävling Laholm får se vem som darrar mest på manschetten

Variabler som räknar ut rankingpoäng tar hänsyn till de som inte kan vara med varje lördag och arbetar på vardagar så våra mindre rankingtävlingar ger betydligt mindre rankingpoäng. Vi kommer säkert behöva se över och justera vårt rankingsystem längs vägen.

 

biljardtävling Laholm

Följ spelarnas position på vår sida Biljardranking Laholm

Länken i Halmstad är intresserade av att möta nya spelare då de också har ett biljardbord

Rankingsystemet bygger lite på antalet tävlingar och mycket på bra prestationer i enskilda tävlingar

Den sista maj koras säsongens bäst placerade spelare

biljardtävling Laholm

Svenska Biljardförbundet

Rolf Hökerud vår ordförande håller på att ta reda på vad som krävs för att Kamratföreningen Länken Laholm ska godkännas av Svenska Biljardförbundet som biljardklubb. Tanken är att vi som vill kan ta oss ut och mäta våra krafter på tävlingar sanktionerade finns med på förbundets tävlingskalender.

Det finns säkert några som kan tänka sig att åka med som inte spelar i någon biljardtävling Laholm eller någon annan stad sanktionerar. Vi hittar nog några som vill komma ut ur Laholm och heja fram oss som vill tävla. Vi ska nog kunna få med några som vår hejaklack.

Vi som vill göra oss redo att åka ut på sanktionerade biljardtävlingar runt omkring oss på biljardhallar som arrangerar tävlingar bör se över tävlingsreglerna som är officiellt framtagna av Svenska Biljardförbundet och gäller på samtliga av förbundet sanktionerade biljardtävlingar. Klicka här för biljardregler 8-Ball och här för biljardregler 9-Ball. Båda är komprimerade men fullt tillräckliga.

Videoinspelningar

I fortsättningen kommer vi sporadiskt spela in olika matcher i våra tävlingar och framförallt finalmatcherna i vår biljardtävling Laholm kan delta i på lördagar klockan 13:00. De kommer visas under varje stegbild som visar hur finalisterna nådde fram.

 

Roger ”Hacka” Gustavsson mot Anders ”biljardspelaren” Huttunen.

Lämna en recension om Kamratföreningen Länken Laholm!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!