Biljardtävling Laholm

BIljardtävling Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken Laholm börjar till hösten och säsongen med penningvinster och rankingpoäng pågår fram till våren 2021. Den första juni koras Länkens biljardspelare 2021 liksom Anders Huttunen korades till årets biljardspelare 2020. Nu är det upp till honom att inte ramla ner i herren på täppan.

Biljardtävling Laholm erbjuds på Länken

Samtliga i vår första biljardtävling Laholm spelade i som Kamratföreningen Länken Laholm arrangerade var en succé. Alla tyckte de hade jättekul. Alla sa när tävlingen var över att de kommer på varje lördagstävling om dom inte får förhinder. Som arrangör tycker jag vi lyckades få till en biljardtävling Laholm uppskattade på Länken.

Vi tre som fick prispengar lät våra vinstpengar gå vidare som lades i potten för kommande biljardtävling Laholm kan delta i nästa lördag. Bara det säger en hel del vad gäller uppskattningen från de tävlande spelarna. Även om publiken var liten dök det upp ett par ansikten det var länge sedan man såg och som hade sett vårt event på Facebook.

biljardtävling Laholm

Biljardtävling Laholm kan delta i max 3 lördagar innan man blir medlem på Länken

Här nedan radar vi upp en rad olika faktorer som påverkar biljardligan som Länkens biljardansvarige satt upp i samråd med andra intresserade spelare. Kom gärna med tips och råd hur vi under höst, vinter och vår kan förbättra allt mellan himmel och jord så anpassar vi allt så långt det är möjligt för att skapa högsta möjliga trevnad.

biljardtävling Laholm

8-ball är den spelformen som dominerar

Calle försöker få fler att spela 9-ball

Rankingtävlingar lördagar och små vardagstävlingar spelas från höst till vår

Spelares rankingpoäng uppdateras varje söndag

Icke spelare är välkomna som åskådare

Delta i max 3 tävlingar innan du löser ett årligt medlemskap på Länken för 200 kronor

Dubbel eliminering med våra vinnar- och förlorarstegar integrerar med vår hemsida

Tävlingens visas med Chromcast på TV skärmen så spelare ser vem de möter i nästa match

Länkens biljardliga håller rankingtävlingar varje lördag 13:00 under hösten och våren 2020-2021

Delta i mindre vardagstävlingar som rättvist ger rankingpoäng till färre deltagare

lördagstävlingar i biljard
lördagstävlingar i biljard

Rankingsystem för biljardspelarna

Samla rankingpoäng som visar vem som leder säsongens biljardliga med ett system som bygger mer på bra prestationsförmåga. Deltar man i en tävling och placerar sig som sämst sjua börjar man plocka rankingpoäng.

Vår huvudsakliga biljardtävling Laholm kan delta i är på lördagar och ger arbetande länkenmedlemmar möjlighet att plocka mycket rankingpoäng.

På lördagar biljardtävling Laholm får se vem som darrar mest på manschetten

Variabler som räknar ut rankingpoäng tar hänsyn till de som inte kan vara med varje lördag och arbetar på vardagar så våra mindre rankingtävlingar ger betydligt mindre rankingpoäng. Vi kommer säkert behöva se över och justera vårt rankingsystem längs vägen.

 

biljardtävling Laholm

Följ spelarnas position på vår sida Biljardranking Laholm

Länken i Halmstad är intresserade av att möta nya spelare då de också har ett biljardbord

Rankingsystemet bygger lite på antalet tävlingar och mycket på bra prestationer i enskilda tävlingar

Den sista maj koras säsongens bäst placerade spelare

tre bollar framåt

Svenska Biljardförbundet

Rolf Hökerud vår ordförande håller på att ta reda på vad som krävs för att Kamratföreningen Länken Laholm ska godkännas av Svenska Biljardförbundet som biljardklubb. Tanken är att vi som vill kan ta oss ut och mäta våra krafter på tävlingar sanktionerade finns med på förbundets tävlingskalender.

Det finns säkert några som kan tänka sig att åka med som inte spelar i någon biljardtävling Laholm eller någon annan stad sanktionerar. Vi hittar nog några som vill komma ut ur Laholm och heja fram oss som vill tävla. Vi ska nog kunna få med några som vår hejaklack.

Vi som vill göra oss redo att åka ut på sanktionerade biljardtävlingar runt omkring oss på biljardhallar som arrangerar tävlingar bör se över tävlingsreglerna som är officiellt framtagna av Svenska Biljardförbundet och gäller på samtliga av förbundet sanktionerade biljardtävlingar. Klicka här för biljardregler 8-Ball och här för biljardregler 9-Ball. Båda är komprimerade men fullt tillräckliga.

Videoinspelningar

I fortsättningen kommer vi sporadiskt spela in olika matcher i våra tävlingar och framförallt finalmatcherna i vår biljardtävling Laholm kan delta i på lördagar klockan 13:00. De kommer visas under varje stegbild som visar hur finalisterna nådde fram.

 

Roger ”Hacka” Gustavsson mot Anders ”biljardspelaren” Huttunen.

rolf hökerud
rolf hökerud
2021-01-16
Verifierad
Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol.! Kom och besök Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen
Niels Henrik Falsberg
Niels Henrik Falsberg
2020-11-13
Verifierad
Tack vare länken laholm som har stöttat mej imångs år med kamratskap mellan medlemmarna på kamratföreningen länken laholm för under alla år som jag har varit med så har länken i laholm alltid ställt upp för mig i många dystra stunder som hemlös hjälpt mig att få duscha och tvätta mina kläder alltid välkommen till länken när jag har varit nykter mycket bra kamratforeningen ingen ser ner på den andre förstår och lyssnar på min situation i samhället och problemen jag hade då härliga människor som förstår mig ingen ser ner på mig har haft deras stöd alltid och hjälp har mycket att tacka länken för har varit nykter i många år sedan tur att ni finns nisse
Jan-Åke Göransson
Jan-Åke Göransson
2020-11-13
Verifierad
En lätt överskådlig, informativ och lätt manövrerad sida som Calle Göransson gjort. Jag är säker på att den kommer att bli välbesökt när man ska hålla sig uppdaterad om vad som händer på Länken. Dessutom ger den mycket bra information om vad Länken erbjuder medlemmarna. Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-10-10
Verifierad
Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-09-16
Verifierad
Kamratföreningen Länken är en plats där nyktra alkoholister och medberoende träffas och umgås. En härlig och omtänksam stämning!
Dennis Widart
Dennis Widart
2020-09-06
Verifierad
Det är alltid lika härligt att besöka deras organisation. De välkomnar en med öppna armar, och du lämnar sedan stället med ett leende och varm känsla inombords. De är genuina eldsjälar, verkligen.

Hjälp Länken genom att lämna en recension!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.