Biljardlektioner för Kerstin Hökerud

Om du framgångsrikt ska utöva biljardlektioner för Kerstin Hökerud har du en enkel uppgift framför dig. Hon är motiverad, har bollsinne, ett brinnande intresse och gillar att vinna. Vad mer än det kan du begära när du ger biljardlektioner till någon som hänger på varenda ord du säger om hennes spel.
 
Som Kerstins PT har jag en motiverad adept som aldrig har spelat biljard förut. Samtidigt har jag sällan skådat någon som blir bättre så snabbt än Jörgen Karlsson. Troligen Sveriges största talang i biljard någonsin. Jag har tänkt att skriva om vår resa till Florida för att spela om stora pengar som fanns i fel händer i mitten på 80-talet. Det blir ett helt annat blogginlägg om resan till Florida för att gräva guld med Europamästaren i biljard två år tidigare.

Kerstin har passion för biljard

 
Jag beundra verkligen att även om hon förlorar kommer hon tillbaka och sätter sig för att berätta något positivt om matchen. Det kan vara att de bara hade åttan kvar och slogs om eller att hon bara hade två bollar kvar på bordet. En positiv inställning gör att man tar någonting positivt med sig varje match man spelar som stärker självkänslan. Stärker du själkänslan så ökar du ditt själförtroende och det sistnämnda är det absolut viktigaste i biljard.
biljardlektioner för Kerstin Hökerud
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
biljardlektioner med Kerstin Hökerud
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Kerstin har passion för biljard

 
Jag beundra verkligen att även om hon förlorar kommer hon tillbaka och sätter sig för att berätta något positivt om matchen. Det kan vara att de bara hade åttan kvar och slogs om eller att hon bara hade två bollar kvar på bordet. En positiv inställning gör att man tar någonting positivt med sig varje match man spelar som stärker självkänslan. Stärker du själkänslan så ökar du ditt själförtroende och det sistnämnda är det absolut viktigaste i biljard.

500 kr/tim för biljardlektioner för Kerstin Hökerud

 
500kr/tim är rimligt om du får bra biljardlektioner. Det ger dig chansen att utveckla delar av ditt spel i månader trots att du inte visste att du hade dessa brister. Bra biljardspelare är födda med talang och har varit bäst i biljardhallen hela uppväxttiden.
 
Men vem får för sig att lära denna talangfulle biljardspelare hur man verkligen läser bordet rätt i biljard? Någon måste fånga upp denna talang och forma den tidigt nog innan han möter motstånd i sanktionerade tävlingar.
biljardlektioner för Kerstin Hökerud+uw
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Köföring i biljard är en av de lektioner för Kerstin Hökerud

 
Köföring i biljard är vad all träning handlar om. Så fort du ser en snookerspelare på Eurosport som har problem är det hans köföring allt handlar om. Han är fortfarande en lika bra biljardspelare men helt plötsligt försvinner din köföring i biljard.
 
Golfare har exakt samma problem. En dag slår dom varje drive spikrakt 250 meter långa. Dagen efter går plötsligt varje drive åt höger. Trots att han försöker korrigera svingen envisas bollen gå åt höger. Två frustrerande sporter.
 

Offensiv defensiv biljard

 
Det kan kännas mer avancerat än det egentligen är för nybörjare. Offensiv defensiv biljard innebär helt enkelt att inte lämna något läge för motståndaren om du skulle missa. Ofta är det bra att göra avkall på att den vita hamnar perfekt för nästa boll. Ibland är det bättre att ge sig själv ett lite sämre läge som om du missar inte lämnar efter sig ett läge för motståndaren.
 
Kan du börja applicera den tekniken kommer du få det mycket lättare att slå bättre spelare som inte har en tanke på det. Innan du gör en stöt som i biljardlektioner med Kerstin Hökerud vill jag att hon går ett varv runt bordet. Då kan hon från alla vinklar läsa både hennes och motståndarens bollar och hitta den perfekta stöten. Stöten som är bäst för offensiv defensiv biljard.

Tänk tre bollar framåt

 
Många bra spelare kan anse att det inte räcker att tänka tre bollar framåt. I biljardlektioner för Kerstin Hökerud har vi börjat tänka tre bollar framåt utan att högprioritera det. Så här går det till i korta drag. När det blir din tur gå ett varv runt bordet och läs både din och motståndarnas bollar när det viktigaste är att hitta rätt ingångsstöt.
 
När du bestämt dig för vilken som är din ingångstöt har du även tagit i beaktning vilken följande boll du vill få läge på. Dessutom har du tänt på att placera den vita bollen efter ingångsstöten inte bara har läge på nästa boll. Du måste veta vilken din tredje boll är så att du placerar vitboll så att du både kan göra den andra bollen. Men placeringen på följande boll efter
biljardlektioner för Kerstin Hökerud
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Stolt make Rolf Hökerud

 
Vår ordförande sitter lugn som en filbunke när han tittar och ser på när hans fru snabbt blir bättre och bättre än sin man och vår ordförande.
Lektioner för Kerstin Hökerud
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

ingångsstöten ska placeras så att du med lätthet får läge på den tredje bollen efter du har gjort den andra bollen. Det kan kännas komplicerat och läs det gärna ett par gånger för det är en så viktig del av din biljard. Det enda viktigare är en bra rak köföring för om du siktar rätt med en rak köföring missar du aldrig en boll. Det här som du precis fick lära dig bör lyfta mångas spel om du applicerar den här tekniken mellan varje stöt. Glöm aldrig tänk tre bollar framåt mellan varje stöt och det gör du bäst genom att börja med att ta ett varv runt bordet och läsa bordet.

Defensiv biljard är kommande lektioner för Kerstin Hökerud

 
Defensiv biljard är nästa blogginlägg om biljard som jag kommer publicera. Det är också en av kommande biljardlektioner för Kerstin Hökerud. På vår blogg kan biljardspelare åka lite snålskjuts på Kerstins lektioner hon tränar hårt för att förtjäna.
 
Om du tittar på snooker och har sett Mark Selby spela som i skrivande stund är rankad etta i världen med sitt dödstråkiga spel. Jag vägrar besudla mig med att se någon av hans långa utdragna defensiva matcher. Allt han visar upp är att han har mer tålamod än någon annan snookerspelare på touren. Det är verkligen tråkig snooker för publiken och TV tittarna.
 

Spela alltid defensiv biljard med 50% chans

 
Med det sagt läste du att man kan ranka etta i världen med defensiv biljard. När du inte har något läge som du procentuellt inte gör mer är 50% av gångerna. Att välja att försöka göra en boll som du missar hälften av gångerna är bara dålig biljard. Jag föreslår defensiv biljard om du bara gör en stöt max 70% av försöken. Sådana stötar ska bara genomföras med bra offensiv defensiv biljard.
 
Som nybörjare kan du komma långt med att konsekvent spela defensiv biljard. Genom att varje gång du inte har en jättelätt boll som du vet att du kommer göra. Spela annars defensivt och placera vitbollen så illa att han inte har en rak stöt på sina objektbollar. Genom att spela defensiv biljard som nybörjare köper du dig tid att göra dina bollar för matcherna blir lägre helt enkelt.
biljardlektioner för Kerstin Hökerud
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Sammanfattning av lektioner för Kerstin Hökerud

 
Det här inlägget handlar om lektioner för Kerstin Hökerud som jag samtidigt passat på att skriva blogginlägg om. Nästa blogginlägg heter defensiv biljard som vi snuddade vid mot slutet av detta inlägg. Det var förberedelse för mig som imorgon ger lektioner för Kerstin Hökerud om defensiv biljard.
 
Fördjupa dig i något av följande blogginlägg:

Bonustips – sakta ner ditt spel

 
När det blir din tur blir din motståndare sittande eller stående. Se till att han sätter sig. Ta ett lagom långsamt varv runt bordet som rutin. Detta brukar räcka för att sätta en biljardspelare ner. Inte förrän din motståndare öppet klagar på hur långsamt du spelar först då vet du gränsen till långsamt spel.
 
Om inte det räcker luta dig över bordet och sikta in dig på det näst bästa alternativet. Ta tid på dig när du siktar in dig för att plötsligt ångra dig. Ta ytterligare ett var runt bordet för en sittande biljardspelare är en förlorande motspelare.

Hjälp oss hjälpa våra medlemmar

Med en Google recension visar du att du stödjer vårt viktiga uppdrag här i kommunen. Vänligen skriv någonting ni tycker är positivt med Kamratföreningen Länken Laholm. Tack för att ni lämnar en recension om vår verksamhet

Mer om biljard

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!