Biljard Laholm

Vi på Länken är en av få föreningar som erbjuder biljard Laholm kan spela om de är medlemmar i Länken. Vi spelar dagligen eight ball med varandra och har regelbundna tävlingar.

Biljard Laholm

Biljard Laholm erbjuds på Kamratföreningen Länken Laholm alla dagar 9:00-15:00

Biljard Laholm

Biljard Laholm

Biljard Laholm uppskattar spelas dagligen på Länken

8-ball och 9-ball spelas som mest

8-ball är det helt klara valet av spelformer här på Kamratföreningen Länken Laholm. Men på TV är det snooker serien som får intresse av de som uppskattar biljard Laholm erbjuds på Länken.

Vi håller på att lägga upp ett rankingsystem som kommer innebära att varje match som spelas bäst av tre kommer påverka båda spelarnas ranking beroende på utgången i matchen.

På en laptopp i samlingsrummet registreras resultaten efter varje match som sedan håller reda på vilken position varje spelare har och vilka man ska spela för att avancera som mest i rankingen på våra spelare.

Av alla aktiviteter kamratföreningen Länken Laholm erbjuder sina medlemmar så är biljard den aktiviteten som går varm hela dagarna.

Varje förmiddag har Calle och Anders i stort sett abonnerat på biljardbordet och spelar varje dag match efter match.

Biljard Laholm
Biljard Laholm

Delta i rankingtävlingar på biljardhallar

Vi inväntar ett beslut som klubbas vid nästa styrelsemöte. Vi är nu flera som vill ut och tävla i rankingtävlingar som spelas runt omkring oss på biljardhallar.

Genom att skapa Länkens Biljardklubb som underförening eller som del av huvudföreningen blir vi sanktionerade av det Svenska Biljardförbundet och kan sedan spela som medlemmar spela rankingtaävlingar som spelare från vår egen biljardklubb.

Vi är flera som ivrigt vill se hur långt vår biljard Laholm erbjuder och om den håller mot spelare i sanktionerade rankingtävlingar. Vi kommer stolt delta i som biljardspelare från Länkens Biljardklubb.

Intresset har visat sig vara större än vi som är eldsjälarna när det kommer till biljard Laholm spelar mer och mer. Flera deltagare har sagt att de gärna följer med och hejar fram oss från Länkens Biljardklubb i tävlingsmatcher.

Biljard Laholm

Galleri med spelare som engagerat spelar biljard

Biljard Laholm

Mer om den biljard Laholm spelar på Länken

Biljard Laholm

8-ball är den spelformen som dominerar

Calle försöker få fler att spela 9-ball

Biljard Laholm spelar får rankingsystem

Vi spelar regelbundet tävlingar på hösten

Icke spelare visar intresse som åskådare

Julbordet serveras på biljardbordet

Biljard Laholm

Biljard spelas på blodigt allvar

Vi är flera medlemmar som tar biljard på allvar och försöker utveckla sitt spel till nya höjder och allt högre nivåer. Vissa eldsjälar spelar blijard Laholm erbjuds på Länken nästan varje dag i timmar om tillfälle ges. Av alla aktiviteter Länken Laholm erbjuder så är biljarden det största intresset. För att spela bättre krävs det att man spelar flera gånger i veckan. Helst varje dag. Man lär sig mest när man möter motstånd som helst är bättre än man själv är.

De flesta som spelar har under åren införskaffat sin egen kö. Det finns gott om köer för biljard Laholm spelar på Kamratföreningen Länken Laholm. Men man vänjer sig vid vikten och känslan som kön levererar så på det hela taget spelar man bättre med sin egen kö. Som du kan se på sidan frågor och svar är biljarden den främsta aktiviteten. Det är dags för oss att mäta vår nivå med tävlingsspelare runt omkring Laholm i tävlingar på olika biljardhallar.

Biljard Laholm

Laholms Sparbank sponsrar Kamratföreningen Länken Laholm

Biljard Laholm
Biljard Laholm

Biljard Laholm

Anders Huttunen har den här säsongen korats till årets biljardspelare på Länken 2020

När Anders först för flertalet år sedan dök upp på Länken och blev medlem visade han stort intresse för biljard. Det syntes att han hade hållt i en kö och spelat lite biljard förut. Trots att han inte spelade vidare bra i början syntes det på hans naturligt bra köföring att det fanns talang för biljarden. Biljardsäsongen löper från september till maj och i år är det Anders Huttunen som får årets pris som Länkens Biljardspelare.

Han har gått från klarhet till klarhet och blir helat tiden bättre och bättre. Han följer matcherna i snooker på Eurosport. Jag tror den tänkande biljardspelaren Anders lär sig ett och annat av Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan som är favoriten. Judd Trump med sina skruvar lär sig säkerligen Anders en hel del av då han hela tiden visar upp nya stötar som han lagt till i sin arsenal.

biljard Laholm

Han har talang

Med den talang som han visar upp och all den tiden han lägger på bordet så utvecklar han sitt spel hela tiden. Han vinner ödmjukt mot många med 2-0 då vi spelar bäst av tre. Vi är några stycken som är sugna på att mäta våra färdigheter genom att registrera Länkens Biljardklubb för att komma iväg och möta nya motståndare.

Styrkan är hans köföring

Anders spelar en lugn jämn biljard som med försiktighet stakar ut vilken ordning han ska göra bollarna innan han får nöjet att sänka åttan i hålet lite hårdare än dom andra stötarna för att poångtera vem som vam. Ett stort grattis till det välförtjänade priset som Länkens biljardspelare 2020 som kan bli det första i raden av priser.

biljard Laholm

Biljard Laholm

Galleri med varierande spelbilder från Anders Huttunen som fick priset som Länkens biljardspelare 2020

Länkens 7 punkter

Senaste från bloggen

Har jag alkoholproblem

Har jag alkoholproblem

Svaret på frågan: har jag alkoholproblem?   De flesta som dricker för mycket når en punkt där de befinner sig på Google och försiktigt skriver orden "Är jag alkoholist?" Visst, du har fått höra att du kan ha ett alkoholproblem tidigare, men det gör dig inte...

Fakta om alkoholberoende

Fakta om alkoholberoende

7 Fakta om alkoholberoende   Några av fakta om alkoholberoende är lite chockerande. Visste du att alkoholberoende eller alkoholism är en av de vanligaste sjukdomarna i Sverige? 12,5% eller 1 av 8 svenskar har alkoholproblem. Samtidigt är alkoholanvändning både...

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende

Tecken på alkoholberoende   Vad ser man för tecken på alkoholberoende? Det finns olika varningstecken för att upptäcka potentiellt alkoholproblem. Medan många tecken är igenkännliga kan andra vara svårare att identifiera. Svårighetsgraden påverkar synliga tecken på...

Lämna en recension om Kamratföreningen Länken Laholm!

Kontakta oss för att bli stödmedlem för 200 kronor årligen eller lämna en recension om Länken. Båda valen är lika viktiga i vårt arbete med kommunens alkoholberoende som är Länken medlemmar.

Länken Recensioner

Läs våra Länken Recensioner

Kamratföreningen Länken Laholm har ett biljardbord som håller en hög klass. Vi vårdar det genom att dammsuga det en gång i veckan och vi klär om det när duken börjar bli sliten. Personligen är biljarden jag spelar med Anders Huttunen på förmiddagarna höjdpunkten av den tid jag spenderar här på Länken. Under de senaste 3-4 åren har jag sett honom utvecklas för att idag vara en biljardspelare som håller en väldigt hög klass. Vi är i särklass de två största eldsjälarna som vill ut på rankingtävlingar för att mäta vår biljard med motståndare som aktivt tävlar i biljardturneringar runt omkring oss här i Halland och Skåne.

Carl Göransson

Website Manager

Visst hade jag hållt i en kö och spelat lite biljard innan jag fann det som idag har utvecklats och blivit mitt största intresse. Klockan nio på morgonen träffas jag och Calle på Länken och äter frukost tillsammans. Får vi ha bordet för oss själva spelar vi 2-3 timmar fram tills lunchen serveras. Visst märker jag att mitt spel har utvecklats de senaste åren. Men det är framförallt mitt motstånd som påminner mig om att jag hela tiden blivit bättre och bättre. Men ser jag tillbaka var jag inte närmelsevis den biljardspelare jag är idag. Det hade jag inte varit om jag inte hade funnit Länken som idag är min sociala punkt här i livet.

Anders Huttunen

Biljardspelare

Jag är säkerligen en av de absolut bästa biljardspelarna som Sverigen någonsin har skådat. Egentligen behöver jag inte träna alls för jag är född med en så enorm talang. Därför har jag aldrig brytt mig om att ta några som helst råd eller tips för jag har aldrig träffat någon så bra som jag. Länken ska vara tacksamma att jag över huvudtaget kommer så att de kan få njuta av mitt alldeles förträffliga spel. När man är så bra som jag är då förlorar man bara på grund av otur. Hur kunde det bli så här? Jag har spelat i många år nu och blir hela tiden bara bättre och bättre. Många är tacksamma att jag över huvudtaget spelar med så dåligt motstånd.

Stefan Erlandsson

Guds gåva till biljard

Det är med glädje jag ser så många spelare med egna köer som tränar och tar sin biljard på allvar. Många av våra regelbundna spelare håller en hög klass och jag ser hur flera av spelande medlemmar hela tiden utvecklar sitt spel. Därför känns det befogat att vi tar en titt på hur vi skapar vår egen biljardklubb som registreras hos det Svenska Biljardförbundet så att våra medlemmar kan åka ut och tävla i sanktionerade rankingtävlingar. Vid nästa styrelsemöte har vi den information vi behöver för att fatta ett beslut om vi även kommer vara en biljardklubb. Det ska bli kul att se våra killar komma ut och mäta sin förmåga med andra tävlande.

Rolf Hökerud

Ordförande

Kamratföreningen Länken Laholm finns för att hjälpa dig!

Kamratföreningen Länken Laholm

Ängelholmsvägen 39
312 34 Laholm

Öppettider

9:00-15:00 alla dagar

Ring oss

0430-717 07

Share This

Dela det här!

Dela detta med dina vänner!